AK Parti Emirdağ Kongresi Başladı

Haberler / Siyaset

Bilindiği gibi AK Parti'de kongre süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Afyonkarahisar'ın ilçelerindeki kongrelerini de bir bir gerçekleştiren AK Parti ilçemizdeki 7. olağan kongresini de bugün gerçekleşiyor.
KİMLER KONGERE KATILIYOR...
Bugün saat 10.00'de ilçemiz Çınar Düğün Salonunda başlayan kongreye tek listeyle gidiliyor. Saat 10.00'da başlayan kongreye Afyonkarahisar'dan da önemli isimler katılıyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu (eski Orman ve Su İşleri Bakanı), İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve yönetimden bazı isimler, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban da kongreye katılmak üzere saat 11.30 civarında ilçemize geldiler. Bunun yanısıra ilçemizden ise; ilçemiz Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ticaret Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık, Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü kongreye katılan bazı isimlerden.
İSMAİL DİŞİÇÜRÜK TEK ADAY
Kongreye tek listeyle gidiliyor. Mevcut AK Parti İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük kongrede tek aday. Bunun yanı sıra yönetimde ise; Süleyman Buzlu, Kadir Şevik, Süleyman Kocabıçak isimlerinin yer aldığı ilk edinilen bilgilerden.
Kongrede oy kullanmak için 384 delegenin kayıtlı olduğu öğrenilirken oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam edecek. >Emirdağ Gazetesi