AKP'de Siyasi Dengeler!

Haberler / Yerel 2014

Haftasonunda Afyonkarahisar’a gelen AKP Genel Başkanı ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan Afyonkarahisarlılara hitap etti. Emirdağ’dan da 2 otobüs ve 4 minibüs partilinin gittiği Afyonkarahisar mitinginde AKP Emirdağ Belediye Başkan adayı ve Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala bir proje dosyası sundu. Afyonkarahisar mitingi sonrası Pala ve AKP Belediye Meclis Üye Adayları bir lokantada öğle yemeği yedi. Bu yemekte bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Daha önce AKP İlçe Başkanlığı’na aday olup kazanamayan Bayram Ali Altıntaş partiden uzak bir şekilde çalışmalarını sürdürüyordu. Bayram Ali Altıntaş ile aynı karede ve yan yana yemek yiyen Cengiz Pala’nın siyasi anlamda bir çalışmanın örneğinin olduğunu gösterdi.

Yusuf Demir ve ekibine karşı kaybedilen bir seçim sonrası yapılan yerel seçimlerde sessiz duran Bayram Ali ekibi, bu seçimlerde Cengiz Pala’dan yana olacaklarını gösteren bir kare sosyal medyada yer aldı.

İl Genel Meclisi Üyeliği yapan ve AKP Emirdağ İlçe Başkanlığı kurucularından olan siyasetçi Yusuf Demir siyasi anlamda sessizliğini koruyor.