Başkan Pala Özür Bekliyor...

Haberler / Özel Haber

Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Afyonkarahisar’da yaptığı bir röportaj sırasında kendisinin nasıl AK Parti’li olduğunu açıklamıştı. Röportajda “Irkçılıkla, kafatasçılıkla bu ülkenin bir yere gidemeyeceği, bu ülkenin herkesi kucaklayan, herkesle beraber olan bir siyasetin olması gerektiğini düşündüğüm için AK Parti'li oldum” demişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı demokratik açılım paketinin ardından Pala, sosyal medya aracılığıyla kendisi ile Başbakan’ın benzer düşündüklerini dile getirirken; kendisine hakaret edenlere “Şimdi soruyorum şahsımdan ne zaman özür dileyeceksiniz? Ya da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile benzer düşünüyorum diye bana yeni hakaretler yeni oyunlar mı tertip edeceksiniz? YILDIRAMAYACAKSINIZ!!!” dedi.

İşte Başkan Pala’nın sosyal medya sayfasındaki açıklaması:

Değerli Hemşerilerim;
Bundan tam 1 ay önce bir açıklamamda "Irkçılıkla, kafatasçılıkla bu ülkenin bir yere gidemeyeceği, bu ülkenin herkesi kucaklayan, herkesle beraber olan bir siyasetin olması gerektiğini düşündüğüm için AK Parti'li oldum" demiştim.
Bunu MHP ve ülkücüler için söylediğimi iddia eden muhtemelen anlama problemi yaşayan bazı arkadaşların dolduruşuyla da bize karşı çok sert ve saygısızca açıklamalar yapılmıştı.

Bugün Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da benimle aynı olan şu ifadeleri kullandı:"Kafatası milliyetçiliği ile ülkeler kalkınmaz.Bal, bal demekle ağız tatlanmaz. Balı yersen ağız tatlanır. Mesele slogan atmak değil iş yapmak."

Şimdi soruyorum şahsımdan ne zaman özür dileyeceksiniz? Ya da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile benzer düşünüyorum diye bana yeni hakaretler yeni oyunlar mı tertip edeceksiniz? YILDIRAMAYACAKSINIZ!!!”
C.Pala Emirdağ Belediye Başkanı