CHP Emirdağ'da Aday Adayları Belli Oluyor

Haberler / Özel Haber

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2 Eylül tarihinin ardından Emirdağ İlçe Başkanlığı’nda hareketlenmeler yaşandı. Geçen yerel seçimlerde CHP’den belediye başkanı adayı olan Mehmet Pala’nın aday adaylığı başvurusu olduğu biliniyordu. 2 Eylül tarihinde 2 yeni aday daha CHP’den Emirdağ Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı. Nurettin Yılmaz ve Sibel Erenoğlu CHP’de Emirdağ’da hizmet yarışına girdiklerini bildirdiler. Peki bu adaylar kimler, haberin ayrıntılarında...Daha önce Emirdağ’da Eczacılık yapan Nurettin Yılmaz, Belçika’da ikamet ediyor. Kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabında: “Memleketin gidişatına itiraz etmek için ve bu gidişe dur demek için yerelde söz sahibi olup sesimizi duyurmak adına Emirdağ Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurumu yaptım. Desteğe ve tavsiyenize ihtiyacım var.” Dedi.

Diğer aday Sibel Erenoğlu ise Eskişehir’de gazetecilik yapıyor. Gençlik yıllarından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kollarında siyasi faaliyetlerde bulunan Erenoğlu’nun adaylık fikri yine bir sosyal paylaşım hesabından ortaya çıktı.

Mevcut 3 adayın yanı sıra aday adaylığı sürecine dahil olmak üzere hazırlıklarını sürdüren bir kişinin daha olduğu ve bu başvuru sonrasında ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merak konusu.