CHP'den Coşkulu Açılış

Haberler / Yerel 2009

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala Cumhuriyet Meydanındaki seçim bürosunu büyük bir açılış töreniyle açtı. Cumhuriyet Halk Partili 250 civarında vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışına en yaşlısından en gencine partililer bir aradaydı. Seçim bürosu açılışı öncesinde CHP’li Emirdağ eski belediye başkanı Av. İsmet Güler konuşma yaptı. Güler konuşmasında AKP’nin belediyecilik anlayışını ve 5 yıllık dönemdeki AKP’li belediyeyi eleştirirdi.

Bizim Attığımız Asfaltın Yamasını Yapamadılar
Güler:” Değerli hemşerilerim bundan önceki yerel seçimlerde beş parti koalisyonunda bir belediye başkanı seçildi ve AKP’den bir arkadaşımız belediye başkanı oldu. Birçok vaatleri vardı. Fabrikalar kuruluyordu, bizim sattığımız yerler geri alınıyordu, iş imkânı veriliyordu.
Aradan beş yıl geçti. Şimdi dönüp CHP'den Coşkulu Açılış - Emirdag.gen.trbakalım.Bizim attığımız asfaltın yamasını yapamadılar. 100 tane gencimize işimkânı sağlamadı. Şimdi AKP’nin önde gelenleri diyorlar ki belediyebaşkanı iktidar partisinden olmalı. Beş yılda bu iktidar partisinden negördü Emirdağ? Biz Emirdağ Belediyesinde iken iktidar partisi miydik? Odönemlerde Emirdağ’a neler yaptık neler! Şimdi Emirdağ için karar vermezamanı. Adayımız Mehmet Pala, hiç kimse işine, kişiliğine bir şeydiyemez. Çünkü kimsenin şerefinde namusunda gözü olmayan, tertemizpırıl pırıl bir arkadaşımızdır. Bütün Cumhuriyet Halk Partililerarkasındayız. Emirdağ ancak bizimle büyür, bizimle gelişir ve göçsorununa bizimle son verir. Diğer partilerin seçim bildirgelerinebakıyorsunuz elle tutulur bir proje yok. Aday arkadaşımızın birisidiyor ki rüzgâr santrali kuracağım. Soruyorum hangi parayla?Belediyenin bütçesi belli, bütçe maaşlara yetmiyor. Bu iş için 50milyon doları nereden bulacaksın? Ayaklarınızı yere basın. Bizimayaklarımız yere basıyor. Emirdağ’ın sorunlarını biliyoruz ve sorunlarıbiz çözeriz.”dedi.

CHP'den Coşkulu Açılış - Emirdag.gen.trEkibimizle Tertemiz Yola Çıktık
Sözü Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Palaaldı ve konuşmasında şunları söyledi:” Saygıdeğer Emirdağlılar, değerlisosyal demokratlar. Biz bu yola çıkarken tertemiz çıktık. Bir ekipruhuyla biz diyerek yola çıktık. Değerli büyüklerimizin desteğiniarkamızda hissederek, Emirdağ’a hizmet etmek için geliyoruz. Sizlerindesteğiyle Emirdağ’da yapamayacağımız iş yoktur. Biz Emirdağlı olarakyola çıkıyoruz. Emirdağ’ı seviyorum diyen herkesin desteklerinibekliyoruz.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Sekreteri İrfan Sever’inyaptığı kısa konuşmanın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçeBaşkanlığının yaşayan en eski ilçe başkanı Av. Ercüment Kireç ileberaber Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı MehmetPala, Av. İsmet Güler ve Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe başkanıGürsel Erdem seçim bürosunun açılışını yaptılar.Daha Fazla Fotoğraf İçin Tıklayın...