CHP'den Karanfilli Seçim Çalışması

Haberler / Yerel 2009

Yerel seçimlerde son viraja girilirken Emirdağ Belediye Başkanlığı yarışında Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Pala ve ekibi Emirdağ Hükümet konağı, Emirdağ Belediye Başkanlığı, Emirdağ Adliye Sarayı ve Emirdağ Devlet Hastanesinde görüşmelerde bulundu. CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala, partisince gönderilen karanfilleri halka dağıttı ve 29 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi. Karanfillerin dağıtımını Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Gençlik Kolları yaptı.

Karanfilli seçim çalışmasına Emirdağ Hükümet Konağında bir nikah törenine rastladı. Suvermez Köyü nüfusuna kayıtlı yeni çifte mutluluklar dileyen Mehmet Pala daha sonra çalışmalarına devam etti. Pala:” Seçim çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Tabir-i caizse girmedik yer bırakmadık. Çalışmalarımızın karşılığını alacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

CHP Emirdağ Belediye Başkanı adayı Mehmet Pala ve ekibi çalışmalarına yarın da devam edecek.(Daha Fazla Fotoğraf İçin Devamına Bakınız)CHP'den Karanfilli Seçim Çalışması - Emirdag.gen.trCHP'den Karanfilli Seçim Çalışması - Emirdag.gen.tr