Demiral, Gövdemi Taşın Altına Koyuyorum

Haberler / Siyaset

MHP Afyonkarahisar 28 Dönem Milletvekili aday adayı Emirdağlı Av. Mehmet Emre Demiral, MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda kendisini tanıtarak neden milletvekili aday adayı olduklarını anlattılar.

MHP 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Emre Demiral, ülkücü bir genç olarak elini ve gövdesini taşın altına koymaktan geri durmadığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Emre Demiral, partide düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında teşkilat üyeleri ve partililere hitap etti.

“SİYASETE 2019 YILINDA ADIM ATTIM”

Av. Mehmet Emre Demiral, ülkücü bir babanın ve cefakâr bir ananın oğlu olarak 1992 yılında dünyaya geldiğini söyledi. İlk ve ortaokul eğitimimi Emirdağ ilçesinde tamamladığını belirten Demiral, “Lise eğitimime Ankara’da devam ettim. Ardından 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimime başladım. 2014 yılında ise lisans eğitimimi tamamlayarak avukatlık stajına başladım. Stajın ardından 2016 yılında İstanbul’da serbest avukatlık mesleğine başladım. 2019 yılına kadar İstanbul’da avukatlık mesleğime devam ettim. 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde MHP’den Emirdağ Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adaylığı ile siyaset dünyasına adım attım. 2021 yılında ise evlenip dünya evine girdim. 3 yıldan beri Emirdağ’da Serbest Avukatlık yapmaktayım. Yaklaşık 1 yıldır ise Emirdağ Ülkü Ocakları Başkan Vekili olarak görev yapmaktayım.” dedi.

“MİLLİYETÇİ HAREKET KIYAMETE KADAR VAR OLACAK”
Neden milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Demiral, “Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettiği şu hakikat hiç değişmedi. ‘Kendini aşmış, fikri hür, vizyon ve karar sahibi bir Ülkücü Gençliğe olan ihtiyaç her zamankinden daha fazla olacaktır.’ İşte bu kararlılıkla ülkücü bir genç olarak elimi, hatta gövdemi taşın altına koymaktan geri durmuyorum. Sebebi ise Türkiye şu an bir doğum sancısı çekmektedir. Adeta şairin dediği gibi ‘Köpükten gövdesine kurşundan bir yük binmiş olan memleket; yokuşu sökmek için çırpınmakta, yırtınmaktadır. Bu sancı ise Kızıl Elmadır.’ Bir yanda kutlu bir doğumun duasında ve gayretinde olanlar, diğer yanda doğacak olanın cellâtlığına soyunmuş karabasanlar var. Bir yanda MHP bitti diyenler diğer yanda akın akın büyüyen ve güçlenen bir teşkilat var. Dikkat ediniz, bu MHP bitti diyenler hakikatte bir tespit yapmıyor, bilakis temennilerini beyan ediyorlar. Ancak ne itin duası kabul olacak ne de gökten kemik yağacak. Varlığını, milletin varlığına rapteyleyen Milliyetçi Hareket, kıyamete dek var olacaktır. Çünkü Aziz Türk Milleti, tarih denen girdap içerisinde nasıl her daim yolunu bulup aktı ise, yine Hakk’ın vadettiği günler doğacak, ‘Güçlü ve Büyük Türkiye’ hayalimiz hakikat olacaktır. Mecliste Güçlü MHP Aziz Milletimizin teveccühu ve iradesiyle tecelli edecektir.” diye konuştu.

“İLKELİ VE ETKİN SİYASETTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

“Büyüyen ve güçlenen büyük Türkiye’nin inşaasında memleketim Afyonkarahisar’ın da bu süreçte en fazla ve etkin hizmet ve pay alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız.” diyen Demiral, “Hiçbir ayrım yapmadan bayrak, vatan ve millet ortak paydasında buluşarak Afyonkarahisarımızın 18 ilçesi, 107 beldesi ve 392 köyünde adım atılmadık yer bırakmayacağız. İlkeli ve etkin siyasetten vazgeçmeyeceğiz. Kadim şehrimize sadakatle hizmet edecek; Hakk’tan, hukuktan ve adaletten taviz vermeyeceğiz. Afyonkarahisarımızın sorunlarını genç bir bakışla tespit edecek, kıymetli hemşerilerimiz ile istişare edecek ve hep birlikte en etkin, en hızlı çözüm yolları üreteceğiz. Milletimizin derdiyle dertlenecek, sevincine ortak olacağız. Memleketimize yatırım ve istihdam alanları yaratacak, Helal kazanıp Hakk’ça bölüşeceğiz. Huzur ve refah içinde yaşamak için gecemizi gündüzümüze katacağız.” şeklinde konuştu.

“RABBİM YOLUMUZU BAHTIMIZI AÇIK EYLESİN”

“Bugün Avrupa'nın neredeyse her ülkesinde, her noktasında; siyasette, ticarette, sosyal hayatta başarılı olmuş, bizleri gururlandıran on binlerce gurbetçi hemşerilerimizin yüzü ve sesi olacağız.” diyen Demiral sözlerini şöyle tamamladı: “Medeni cesaret gösteren, sorumluluk üstlenen, tarafını işaret eden Hakk’tan, halktan ve hakikatten yana duruş sergileyen, partimize güç katan tüm Milletvekili aday adaylarımıza. Hak yok vazife vardır düsturuyla sefere ve zafere Bismillah diyen tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin. Son olarak, Ülkücü yaşayıp Ülkücü ölmenin onuruna talip inancımızla, Başbuğum ömrünüzü adadığınız milliyetçi Türkiye, şaheseriniz ülkücü gençliğin tavizsiz omuzlarında ilelebet yükselecektir.”