Emirdağ Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ve gençlerle sıcak ve samimi bir havada, belirlenen etkinlik takvimi dahilinde gerçekleştirilmeye devam eden "GENÇLİK BULUŞMALARI" programında Kaymakam Bilici, Emirdağ Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilerle hayata, geleceğe ve gündeme dair sohbet edilen programda Kaymakam Bilici, onlardan gelen sorulara içtenlikle yanıtlar verdi.

Kaymakam Bilici öğrencilere "Siz gençler bizim için çok kıymetlisiniz. Geleceğimizin teminatısınız. Memleketimizin geleceği olan gençlerimizin milli bilinçle yetişmeleri, kendi kültürümüzü benimsemeleri ve kötü alışkanlıklardan da uzak durarak vatana millete hayırlı ve faydalı bireyler olarak özveri ile çalışmaları için her türlü gayret ve desteği bizler var gücümüzle vermeye devam edeceğiz. Bu yüzden sizin sosyal, kültürel, akademik, ahlaki; yani bütünsel olarak bireysel gelişiminizi her anlamda önemsiyoruz” dedi.

Eğitim hayatınızda başarılı olmak için çalışırken aynı zamanda sosyal ve sportif faaliyetlerinizin olması; kişiliğinizin gelişimi, donanımlarınızın artması ve hayatı tecrübe etmekte size önemli katkılar sağlayacaktır. Çağımız farklı şeyler üretmeyi gerektiriyor. Bu yüzden hedefiniz her zaman donanımınızı ve kapasitenizi artırmak olmalıdır.” dedi.

Hayat yolculuğuna çıkarken herkesin belli hedefleri ve idealleri olduğunu da belirten Kaymakam Bilici, “Gerçekleştirdiğimiz hedef ve ideallerin yerine hayatın çizgisine göre yeni hedef ve idealler belirliyoruz. Sizlerin de başarılı bir şekilde eğitim hayatınızı tamamlamanız ve hayat yolculuğunda ki hedeflerinizi gerçekleştirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Gençlik Buluşmaları programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.