Emirdağ OSB Arıtma Tesisi İmzaları Atıldı

Haberler / Güncel

Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleşen Emirdağ OSB’de yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisinin “Yapım İşi Sözleşmesi” Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve ihaleyi alan İstanbul Çevre A.Ş ve Yaylacı A.Ş firması yetkilileri arasında imzalandı.
Bölgemizin en geniş kapsamlı OSB’lerinden olan Emirdağ OSB’nin çevre il ve ilçelere örnek olacak şekilde gelişmeye devam ettiğini ifade eden Kaymakam Bilici, son teknoloji ve donanıma sahip olacak yeni "Atıksu Arıtma Tesisi’nin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Rabbim ilçemize hayırlı kılsın. Rabbim hayırlı bir şekilde bitirilmesini ve dualarla açılışını yapmayı nasip etsin. Muhteşem tesisin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımız Mustafa Varank'a, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız Ve İlçe Başkanımıza, Emirdağ Kaymakamımıza Ve Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulumuza ve Müdürümüz ile çalışanlarına teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun.” dedi.

97 Milyon TL bedelle ihale edilen Emirdağ OSB'de yapılacak yeni Atıksu Arıtma Tesisi, daha geniş kapsamlı ve yeni teknolojiyle günlük 8000 m3 arıtma kapasitesine sahip olacak.
Bu yıl içerisinde yapımına başlanacağını belirten firma yetkilileri 2023 yılı Ekim ayında tesisin yapım işinin bitirilerek teslim edileceği bilgisini aktardılar.