Emirdağ Spor, Salar'a Konuk Olacak

Haberler / Spor

Afyonkarahisar Süper Amatör ligde ilk iki sırayı paylaşan Emirdağspor ile Salar Belediyespor derbi maçta Salar Stadında kozlarını paylaşacaklar. Geçen hafta evinde Tınaztepe Belediyespor’u 3-1 ile geçen Emirdağspor ile Çay deplasmanda rakibini 5-0 yenen Salar Belediyespor’un karşılaşması nefesleri kesecek. İlk yarı Emirdağ’da oynanan mücadeleyi 4-1 kazanan kırmızı beyazlılar namağlup olarak Salar’a ayak basacak.

Cumartesi günü derbi maça ev sahipliği yapacak olan Salar Belediyespor hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bu maçı mutlak kazanması gereken yeşil beyazlılar’da göze batan 3 oyuncu bulunuyor. Takımı adına 17 gole imza atan Uğur Tukul, Sinan Kahraman ve Osman Öz takımın önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Liderle arasında 5 puanlık bir fark bulunan Salar Belediyespor, rakibini yendiği takdirde fark 2’ye düşecek. Aksi takdirde ise, puan farkı 8’e çıkacak ve şampiyonluk ümitleri büyük ölçüde bitecek.

Lider durumda bulunan Emirdağspor ise, Salar Stadına en azından kazanmak için geliyor. Güçlü bir kadroya sahip olan ve Engin Saygın yönetiminde şimdiye kadar oynadığı maçlarda hiç yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar 38 puan ile zirvede bulunuyor. 15.Hafta karşılaşmasına çıkacak olan takım 3 puan hedeflerken 1 puan alması bile hedefinden bir şey saptırmayacak. Takımın en büyük gol silahları ise, Oktay Arıkan, Hüdayi olarak göze çarpıyor.

İki takımda sessiz sedasız gözlerden ırak kendi tesislerinde yaptıkları çalışmalar ile hazırlıklarını sürdürürken, Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşmaya yoğun güvenlik önlemlerinin alınacağı tahmin ediliyor. ODAK HABER/FATİH SUSUZ