Emirdağ'dan Milletvekili Adayımız Var

Haberler / Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, altı aylık süre zarfında belediyenin ilçeye yaptığı çalışmaları YeniGün Gazetesi’ne değerlendirerek, vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Emirdağ Belediyesi’ni MHP’nin elinden kimsenin alamayacağının altını çizen Morca, 2015 Milletvekilliği Seçimlerinde Emirdağ’dan Milletvekili Adayı çıkacağını belirtti.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından geçen altı aylık zaman zarfında Emirdağ Belediyesinin çalışmalarını Yenigün Gazetesine değerlendiren MHP İlçe Başkanı Ceylan Morca, hali hazırda enkazdan devralınan belediyenin çok güzel çalışmalara imza attığını söyledi. Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın Emirdağ sevdalısı olduğunun altını çizen Morca, şöyle konuştu; “ Sayın başkanın Emirdağ’ımızın sorunlarını iyi bildiğini ve halkla iyi bir uyumla çalıştığı aşikârdır. Bunun ispatını kısaca söylemek gerekirse, belediye işçilerinden görüş alabilirsiniz. Önceki belediye başkanı zamanında birçok belediye işçisi maaşlarını alamıyordu. Sayın başkan Kargın, göreve gelir gelmez belediye işçilerinin maaşlarının ödenmesi talimatında bulunmuştur. Yine belediye personelinin önceki yıllardan kalan ikramiye borçlarını ödemiştir” dedi.

“ ALTI AYDA İNANILMAZ ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Emirdağ beldesinde çok büyük yol ve parke sıkıntısı olduğunun altını çizen Ceylan Morca, “ Eski Askeriye dediğimiz üniversitenin içerisine yer alan sosyal tesislerinde çok güzel bir projemiz vardı. O proje gerçekleşti. Özellikle burada yaz aylarında çok güzel düğün ve nişan törenleri yaşandı. Buranın yapılmasından dolayı hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Yine ilçemizde daha önce atıl bir durumda olan Atatürk Kültür Parkımız vardı. Orayı da belediyemiz restore ederek, haftada üç gün canlı müzik yapılan çok güzel bir mekân haline geldi. Özellikle de sıcak bir aile ortamı haline geldi. Bu Sosyal mekânlar halkımız nezdinde iyi izlemimler bırakıyor. Bunların dışında epeyce bir zamandır Emirdağ’ın şehir içi yollarında büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Belediyemiz büyük bir çalışma sonucu bir parke şantiyesi kurmuştur. Şantiyemiz deneme faaliyetlerine başladı. Allah’ın izniyle Emirdağ’ında ana yollar ve ara yolların hepsine parke taşı döşeyeceğiz. Yine Gömü Beldemizle aramızdaki yoldan beş yıldır randıman alınamıyordu. O yolu da belediyemiz kendi gayretleriyle ve mevcut bütçeden de çok fazla pay ayrılmadan yapılacak. Şu günler yağmurlu olmasaydı hatta o yol da bitmiş olacaktı. Mevcut alt zeminler sıkılaştırıldı. Sadece asfaltlaması kaldı. İnşallah orayı da bayramdan önce bitireceğiz. Bu bağlamda ilçemize yapılan bu hizmetler altı ay içerisinde yapıldı. Belediye Başkanımızın çalışmaları bizleri gururlandırıyor” dedi.

“EMİRDAĞ BELEDİYESİNİ KİMSE BİZDEN ALAMAZ”

Emirdağ Belediyesini Allah’ın izniyle üç dönem MHP’nin yöneteceğine yürekten inandığını ifade eden Ceylan Morca, “Belediyemizin son altı aylık sürecini baz alarak konuşmak gerekirse, Emirdağlı kardeşlerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Trendimiz çok başarılı. Zannediyorum ki, önümüzdeki dört yıldan fazla sürede Emirdağ’a çok güzel hizmetler yapacağız. Belediye başkanımız çok çalışkan. Dolayısıyla ilçe belediyemize yakın yerel birimlerinde çalışkan başkanlar her zaman başarılı olmuştur. İlçe vatandaşlarımız belediye hizmetlerinden gayet memnunlar. Çünkü vatandaşın dilinden anlayan bir belediye başkanımız var. Enkazdan alınan belediyemizin ciddi anlamda piyasaya borcu olduğu tespit edildi. Bu borçların bir kısmı ödendi. Ödenmeye de devam ediyor. Biz çalışmalarımıza böyle devam edersek, Emirdağ Belediyesini bizden kimse alamaz. Bu bağlamda da vatandaşımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

“EMİRDAĞ’DAN MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ OLACAK”

2015 Milletvekili Seçimlerinde Emirdağ’dan kesinlikle Milletvekili adayı çıkarmayı planladıklarını belirten Ceylan Morca, “ MHP Genel Merkezimiz geçtiğimiz günlerde milletvekili seçimleri çalışmalarının startını verdi. Emirdağ ilçemiz 20 yıla yakındır milletvekili çıkaramıyor. En son Baki Durmaz, beyefendi milletvekilimiz olarak ilçemizden çıkmıştı. 2015 seçimlerinde inşallah Emirdağ’dan milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. Parti sıralamasında da iyi bir noktada adayımızın olacağına inanıyoruz. Emirdağ’da partimizden bir tane adayımız var. Şimdiden adayımızın açıklanması taraftarı değiliz. Biraz daha sürecin yaklaşmasını bekliyoruz. Çünkü hem isim açıklamakla adayımızı kamuoyunda yıpratmak istemiyoruz. Yine milletvekilliği seçimi de dolayısıyla parti içi bir yarıştır” dedi. Ayrıca Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den aday olan arkadaşın olmasını partinin oy oranlarında ciddi bir şekilde artacağını ifade eden Başkan Morca, Bizde çalışmalarımızda vatandaşların yanına gittiğimizde hanemize bir artı olarak yansıyacaktır” şeklinde konuştu.