Emirdağ’ın Ekonomik Durumunu Konuştular

Haberler / Ekonomi

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına misafir olarak Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve belediye meclis üyesi Hasan Koca katıldı. Toplantıda TOBB Afyonkarahisar ili akademik danışmanı Cantürk Kayahan tarafından katılımcılara bir sunum yapıldı. Sunumda Afyonkarahisar ve Emirdağ ilçesinin ekonomik ve sosyal durumu verilerle değerlendirmesi yapıldı. Afyonkarahisar ve Emirdağ için bundan sonra yapılacak olan sosyal, kültürel ve ekonomik yatırımların hayata geçmesinde çok önemli bilgiler içeren sunumu Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri ilgiyle takip ettiler.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe yaptığı değerlendirme konuşmasında; Oda olarak ilçemizin dolayısıyla İlimiz ve Ülkemizin gelişmesinde önemli olan çalışmalarda lokomotif görev üstlenmeyi vizyon olarak kabul ettiklerini,bu nedenle yapılan çalışmaların ilerlemesinde akademik veri ve analizlerin son derece önemli olduğunu
Bu nedenle yapılan meclis toplantımıza, davet ettiğimiz ilimiz odamız akademik danışmanı Cantürk Kayahan hocamızın ve İlçe belediye başkanımızın katılımının çok önemli olduğunu belirterek katılımlarından dolayı teşekkür etti.