Gedikevli Ayşe Teyze Aranıyor

Haberler / Güncel

İlçemize bağlı Gedikevi köyünde yaşayan 76 yaşındaki Alzheimer hastası Ayşe Çepel’i arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

30.09.2022 saat 01.00 sularında evden çıkarak kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadından haber alamayan yakınlarının kayıp ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve AKUT ekipleri bölgede arama kurtarma çalışması başlattılar.

Gedikevi köyüne giderek çalışmaları yakından inceleyen Kaymakam Bilici, yürütülen çalışmalar hakkında İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci’den bilgiler aldı.

21 Km² alan ve 11 köyde Jandarma, AFAD, AKUT, İHH, Eskişehir Komando Bölüğü, Afyonkarahisar Komando Bölüğü, Arama Kurtarma Köpeği, İz Takip Köpeği ve sivil vatandaşların katılımıyla toplam 110 kişi ile arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

Konuyla alakalı yaptığı açıklamada Kaymakam Bilici, “30 Eylül gecesi kaybolan vatandaşımızı kayıp ihbarında bulunulan andan itibaren arama çalışmalarımız başlamış ve şuan Komando Birlikleri, AFAD ekipleri, Jandarma, AKUT, İHH, arama kurtarma köpekleri ve sivil vatandaşlarımızın katılımıyla geniş kapsamlı bir şekilde devam etmektedir. Arama alanımızı genişlettik. Temennimiz vatandaşımızın başına kötü bir olay gelmemesi yönünde. Vatandaşımızı sağ salim en kısa sürede bulabilmek için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerine yer verdi.