Gurbet Ekspresi Emirdağ Yollarında

Haberler / Görsel Medya

Almanya merkezli Kanal Avrupa'nın en çok izlenen programlarından biri olan Gurbet Ekspresi Türkiye’den Avrupa’ya gelen vatandaşlarımızın her hafta gündeme göre seçilen program konusu ile görüşlerini, duygu ve düşüncelerini paylaşıyor.

İzzet Çalık sunuculuğunda, deneyimli ekibiyle 4 Yıldır ekranlarda olan Gurbet Ekspresi Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa kısaca Türk vatandaşlarımızın olduğu her yerde halkımızın sesi olmaya devam ediyor.

Avrupa’da bulunan Türk kökenli vatandaşlardan binlercesini oluşturan Emirdağ halkının yerel seçimler öncesinde nabzını ölçmek ve Emirdağ ile ilgili geniş bir program yapmak amacıyla Emirdağ’a gelecek olan İzzet Çalık www.emirdag.gen.tr şunları söyledi:” Bizim amacımız gurbetle bağlantısı olan Emirdağ’da yaşananları gurbettekilere izletmek. Önümüzdeki aylardaki seçimleri merakla bekleyen Emirdağlı gurbetçilere Emirdağ’dan yapacağımız röportajlarla bilgiler vereceğiz. Aynı zamanda Emirdağ kültüründen örneklerin de sunulacağı programda sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gurbet Ekspresi Emirdağ’daki çekimlerine önümüzdeki hafta başlayacak.