Halime Altınkaya Güzellik Merkezi Açılıyor

Haberler / Güncel

Emirdağ’da yenilikçi işletmelere bir yenisi daha ekleniyor. Emirdağlı bayan genç girişimci Halime Altınkaya, kendi adını verdiği güzellik merkezinde Emirdağlı bayanlarla buluşuyor. 23 Kasım Çarşamba günü saat: 14.00’teki açılışın ardından hizmet vermeye başlayacak olan Halime Altınkaya Güzellik Merkezi, şehrin en merkezi yerinde yer alıyor.

İncili Camii yanında, Aksa doğalgaz karşısında geniş ve ferah bir işletmeyle hizmet vermeye başlayacak Halime Altınkaya Güzellik Merkezi’nde açılışa özel çekiliş de gerçekleştirilecek. Çekilişte 1 kişiye profesyonel cilt bakımı, 1 kişiye tek bölge bölgesel incelme, 2 kişiye manikür+kalıcı oje, 2 kişiye pedikür hediye edilecek, katılım için yalnızca işletmeyi ziyaret edip isim yazdırmak yeterli olacak.
Genç Girişimci Halime Altınkaya; “Yıllardır eğitimini aldığım işlemleri artık kendi işletmemizde sunacağız. Güzellik merkezimizden içeri adım attığınız andan itibaren sizlere deneyimli kadromuzla hizmet vereceğiz. İşlemlerimizde en ince ayrıntısına kadar hizmet verirken; cilt bakımından bölgesel incelmeye, lazer epilasyondan profesyonel makyaja kadar şehir merkezinde hizmetinizde olacağız. 23 Kasım Çarşamba günü saat:14.00’ten itibaren güzelliğinizi bizimle keşfedin.” dedi.

Halime Altınkaya Güzellik Merkezi’nde medikal cilt bakımı, leke-akne protokolü, lazer epilasyon(buz lazer), bölgesel incelme, G5 masajı, medikal manikür-pedikür, protez tırnak, kalıcı oje + nail art, kalıcı makyaj, microblading, kirpik rifting, kaş laminasyon ve profesyonel makyaj hizmetleri verilecek.