MHP Emirdağ'da Yüzler Gülüyor

Haberler / Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Teşkilatında yüzler gülüyor. Türkiye genelinde, Afyonkarahisar'da ve Emirdağ'da MHP'ye gösterilen ilgiye Emirdağ İlçe Başkanı M.Orbay Divrikli, teşekkür etti. İlçe Başkanı Divrikli; partisinin başarısının yanı sıra Emirdağ açısından önemli bir konunun altını çizdi. Doğru adayla tüm Emirdağlıların bir araya gelebileceğinin ve Emirdağlı bir vekil isteğinin yerine getirilebilineceğini söyledi ve yeni yüzyılın güvencesinin Cumhur İttifakı olacağı söyledi.


MHP Emirdağ İlçe Başkanı M.Orbay Divrikli'nin mesajı; "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Emirdağ’da partimiz tarihi bir başarıya imza atmıştır. Bu kapsamda Türk milleti ve Emirdağ’lı hemşehrilerimiz partimize ve Cumhur ittifakına atılan baraj altı kalıyor vs. gibi iftiralara ve haksız ithamlara gereken cevabı,dersi vermiş ve Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmıştır.

İlçe Seçim Kurulundan alınan sonuçlara göre Emirdağ’da 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekili seçimlerinde Emirdağlı hemşehrilerimizin teveccühü ile partimizin 2018 seçimlerine göre %60’lık bir oy oranı artışı ortaya çıkmış ve bu başarı bu seçimlerde tüm Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde bir önceki seçime göre oyunu en çok arttıran ilçe teşkilatı olarak tarihe geçmiştir.

Ayrıca bu sonuç parti gözetmeksizin doğru adayla tüm Emirdağlı hemşerilerimizin bir araya gelebileceğini ve uzun zamandır hasretini çektiğimiz “Emirdağlı bir vekilimiz olsun” isteğini yerine getirebileceğini göstermiştir.

İnanıyor ve samimiyetle ifade ediyorum ki, zalimlere taşeronluk yapanlar, terör örgütleriyle ortaklık kuranlar mutlaka kaybedecek, bununla birlikte kazanan, zafere ulaşan Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olacaktır. Cumhur İttifakı bundan sonraki beş yılın ve Cumhuriyet’in yeni yüzyılının güvencesi ve siyasi gücü olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu başarıda katkısı olan en başta Emirdağ merkez ve köylerindeki tüm hemşehrilerimiz olmak üzere tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."