MHP'den Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı

Haberler / Yerel 2009

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca Cumhuriyet Meydanında bulunan seçim bürosunu coşkulu bir kalabalıkla açtı. Seçim bürosu açılışına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Abdülkadir Akcan, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Çallı ve partililer eşliğinde açtı. Seçim bürosu açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala ve ekibi de katılırken MHP’liler tarafından alkışlarla karşılandılar.

Seçim bürosu açılışında ilk olarak Ceylan Morca konuşma yaptı ve neden aday olduğunu açıkladı. MHP Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca kısaca şunlardan bahsetti:” Bu seçimde projelerimizi ortaya koyup sizlerle beraber ilerleyeceğiz. Çatışmaya değil, çalışmak için geliyoruz. Bu yüzden seçim çalışmaları süresince temiz siyaset yapacağız. Programımızı ilk kez biz açıkladık. Programımızı açıklarken ayakları yere basan bir program açıkladık. Mevcut belediye başkanı L. İhsan Dağ bizim ülkücü bir arkadaşımızdır. Beş yıl süresince hiçbir şaibeye karışmamış ve koltuk sevdalısı olmadığını göstermiştir. Kendisine Emirdağ’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Niçin aday oldum?MHP'den Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı - Emirdag.gen.trBeş yıl önce iktidarnimetlerinden faydalanmak için birleştik. O zamanki çalışma ekibinde önsaflarda yer aldım. O zamanki çalışmalarımdan pişman değilim. Birseçimin nasıl alınacağını iyi biliyorum. İktidardan nimetlenin diyenBaşbakan Emirdağ’ı örnek göstermişti. Ancak iktidarın faydasınıgöremedik. Hakkımız olanı alamadık. Hakkımızı göğsümüzü gere gerealacağız. İktidardan olmayan belediyelerin projeleri geçmez sözünüsizlere havale ediyorum. Beş yıldır iktidardan ne gördük? İlçemiz hotelkent olmaktan çıkıp iş yerlerinin çalışacağı bir Emirdağ için adayoldum. Sosyal bir Emirdağ için aday oldum. Bir yere değil her yerhizmet sloganıyla aday oldum. Gelişen Emirdağ için aday oldum.Kadınlarımızın sosyal hayatta desteklemek için istihdam sağlamak için,engeli kardeşlerimin insanca yaşamı için aday oldum. Ben halkın içindençıkmış açlığı tokluğu iyi bilen biri olarak aday oldum. Sizlerindesteğini istiyorum. Siz destek olun ki aç olan kardeşimin yanındaolayım. Her zaman kapım vatandaşlara açık olacak. Sizleri anlayan birbelediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Zafere inancımızı anlamanızıanlatmanızı istiyorum.”dedi.

MHP'den Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı - Emirdag.gen.trMilliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı CeylanMorca’nın konuşmasının ardından MHP Afyonkarahisar İl Başkanı RamazanÇallı iktidar partisi AKP’nin Afyonkarahisar mitinginde taşıma yoluylainsan getirdiklerini, yevmiyeli destekçi getirdiklerinden bahsetti veresmi açılışlarla mitingi birbirine karıştırdıklarını söyledi. 5 Martgünü yapılacak olan mitinge davet etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Abdülkadir Akcan AKPhükümetinin ülke siyasetini eleştirdi ve AKP gerçeklerinden bahsetti.Olayı yakından takip ettiği birçok ihalede yetimin hakkınıyedirdiklerini söyledi. Ayrıca Emirdağlılara söz veren Akcan, CeylanMorca Belediye başkanı olsun sizin avukatınız ben olacağım, dedi.

Konuşmacıların konuşmaları MHP Emirdağ Gençlik kolları ve Ülkü Ocağıgençleri tarafından sloganlarla kesildi. Sloganların dili şuşekildeydi:” Morca nerede, biz oradayız. En büyük başkan bizim başkan.”

Konuşmaların ardından MHP Seçim Bürosu MHP Afyonkarahisar MilletvekiliA.Kadir Akcan, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Çallı, MHP EmirdağBelediye Başkan Adayı Ceylan Morca ve CHP Emirdağ Belediye Başkan AdayıMehmet Pala tarafından açıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan AdayıCeylan Morca seçi bürosu açılışından daha fazla görüntü için tıklayın…