Muhtar Orhan'dan Tecrübe Vurgusu

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ’da muhtar adaylarının çalışmalarının ardı arkası kesilmezken; İncili Mahallesi’nin emektar muhtarı Orhan Dölek bir basın açıklaması yaptı. Tecrübe vurgusu yapan Muhtar Orhan şunları söyledi:” Gelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin Çalıştım.Çalışmaya devam edeceğim. Azim ve inançla, geleceği daha güzel bir İncili mahallesi için On yıl önce çıktığım bu yola sizlerin desteği ile devam etmek istiyorum. Bugün tecrübemi ve azmimi hizmet anlamında değerlendirme günüdür.

Gücüm sizlerden gelen destek ve bu desteğe olan saygımdır. İncili mahallesinin eksiklerini ve yapılması gerekenlerin neler olduğunu gayet iyi biliyorum. Bu sorunların çözümüne hep birlikte katkı koymak için katılımcı bir yönetim anlayışıyla komşularımla muhtarlığı kucaklaştırmak istiyorum.

Benim basın yoluyla yaptığım ilk açıklamam olduğu için çok fazla şey söylemek istemiyorum. Mahallemin tüm sorunlarıyla gerek Belediye gerek diğer kurumlarda olsun her alanda yapılması gereken tüm hizmetlerin en iyisini yapmak için siz değerli komşularımın destekleriyle geçmişte olduğu gibi gelecek dönemde de gayret göstereceğim. Tüm aday arkadaşlarımız elbette saygın ve kişilikli insanlardır.
Böyle olmazsa toplumun önüne çıkıp aday olmazlar cesaret edemezler. Kendilerine başarılar diliyorum.
Takdir önce Allah’ın tercih ve teveccühte saygıdeğer büyüklerimin komşularımın arkadaşlarımındır.
Tüm Emirdağlı hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.”dedi.