10.Sırada 10 Numara Aday

Haberler / Genel 2015

10.Sırada 10 Numara Aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nden beş defa aday adayı, 3 kez de Milletvekili adayı olan Emirdağlı Bekir Kasap, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda 1995 yılından bu yana bürokrat olarak görev yapıyor.

Milletvekili adayı olması halinde CHP’nin oylarını çoğaltmak için argümanları olduğunu belirten Bekir Kasap için, ortopedik engelli olması birinci argümanı. ‘Afyonkarahisar’da 48 bin engelli vatandaşımız var. Onların yaşadığı rehabilitasyon, eğitim, iş ve istihdam sorunlarını TBMM’de en üst perdeden dile getirip, sorunların çözümü yolunda arkadaşlarımın sesi olacağım” diyor.

İkinci bir argümanı ise, Emirdağlı olması ve gurbetçilerin oyları. ‘Bölgede 25 bin oy potansiyeli olması avantajım.Tek aday olarak bölgemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bunun yanı sıra yurt dışında bulunan ve oy kullanacak olan Emirdağlı vatandaşlarımız var. Avrupa’da yaşayan Emirdağlı kardeşlerimiz sayesinde CHP’yi Avrupa’da da birinci parti yapacağız’diyor. Bekir Kasap, 29 Mart'ta Afyonkarahisar'da gerçekleşecek CHP ön seçimi için de "Onuncu sırada on numaralı aday" sloganıyla delegelerin karşısına çıkıyor. ‘Halk çocuğu olduğunu belirtip,vatandaşlarımızın arasından geliyorum.’diyen Kasap,vekil olduğu taktirde, cep telefonunu danışmanının değil kendisinin açacağını, Afyonkarahisar’ın bütün sorunlarıyla bire bir yakından ilgileneceğini’ söylüyor. Bu seçmen kitlelerinden alacağı oylarla da partisine katkıda bulunacağına inanan Aday Bekir Kasap, tüm engelli kardeşlerinin ve partili üyelerin desteğini bekliyor.

  • Okunma: 2521

Yorumlar (0)Yorum Yap