12. Gurbetçi Festivali Deniz Toprak İle Başladı

Haberler / Kültür Sanat

12. Gurbetçi Festivali Deniz Toprak İle Başladı

12. GURBETÇİ FESTİVALİ

Emirdağ Belediye Başkanlığının geleneksel olarak düzenlemiş olduğu 12. Emirdağ Gurbetçiler Festivali dün başladı. Protokolde Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar merkez il, ilçelerinde kamu temsilcileri ve Sivil Toplum örgütlerinden temsilciler yer aldı.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın “12. Emirdağ Gurbetçiler festivaline hepiniz hoş geldiniz. Yapılan festivalde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Tüm gurbetçilerimize tekrar hoş geldin dileklerimi iletirken, tüm halkımıza iyi eğlenceler dilerim.” İfadelerine yer verdi.

Festivalde konser öncesi Emirdağ Belediyesinin yapmış olduğu faaliyet ve projelerde hizmetleri olan kişilere, kurumlara plaket taktim edildi. Emirdağ Belediye Başkanlığı öncülüğünde başlatılan Fadime&Derviş Uyar Gündüz Bakım Evi ve Kreşin yapımındaki katkılarından dolayı plaketini taktim alan Fadime Uyar ‘’Eski Asker Kışlasının yanında bulunan sarı lojmanlar izin verildiği takdirde Öksüzler için yurt yapacağım. Yaptığımız yardımlar Uğur Serdar Kargın’ın sayesinde olduğu çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Festival’de ilk konser sanatçısı Deniz toprak sahne alırken, Repertuvarında Emirdağ türkülerine de yer verdi. Sanatçı Deniz toprak “Emirdağ’da olmak çok güzel, sahneden sizin eğlendiğinizi görmek çok mutluluk verici,” İfadelerine yer verdi. Sanatçı seyircilerle birlikte özçekim yaparak, eğlence ve mutluluk dolu anları ölümsüzleştirdi.

  • Güncelleme: 04.08.2017 13:29
  • Okunma: 3536

Yorumlar (0)Yorum Yap