15. Gurbetçi Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Haberler / Güncel

15. Gurbetçi Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Yaz boyunca binlerce insana nefes aldıracak, müziğe ve eğlenceye doymalarını sağlayacak Gurbetçi Festivali için geri sayım başladı. Gurbetin Başkenti Emirdağ'da pandemi nedeniyle ara verilen gurbetçi festivali iki yıllık aranın ardından yeniden başlıyor.

12 - 17 Temmuz arasındaki Festivalde pek çok ünlü sanatçı sahne alacak. Eşsiz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanan 15. Emirdağ Gurbetçi Festivali, 12 Temmuz Salı günü kapılarını aralayacak…

Geniş bir müzik yelpazesinin sunulacağı festivalde, ünlü sanatçılar, DJ performansları, alışveriş çadırları, lunaparklar, sergiler, yarışmalar, yöreye özgü lezzetlerin yer aldığı stantlar, el sanatları, alan etkinlikleri, çeşitli gösteriler, sürprizler ve çok daha fazlası ile gerçekleşecek olan Emirdağ Gurbetçi Festival’i birbirinden başarılı performansların yanı sıra eğlenceli birçok aktiviteye de ev sahipliği yapacak.

Festivale ilçede ağırlanacak gurbetçilerin yanı sıra ilçe dışından da ciddi misafirin gelmesini beklediğini dile getiren Başkan Koyuncu, "Büyük küçük herkesin doyasıya eğleneceğini umuyorum. Tüm hemşerilerimizi birbirinden renkli görüntülerin yaşanacağı 15.sini düzenleyeceğimiz festivalimize davet ediyoruz" dedi.

  • Okunma: 2300

Yorumlar (0)Yorum Yap