2008 Yılının En İyi Siyasetçisi Dağ Ödülünü Aldı

Haberler / Yılın Enleri

2008 Yılının En İyi Siyasetçisi Dağ Ödülünü Aldı

Emirdağ’ın Yaşam Platformu www.emirdag.gen.tr tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen Emirdağ’da yılın en iyileri anket uygulaması geçtiğimiz haftalarda sona ermiş ve açıklanmıştı. Emirdag.gen.tr 3. Geleneksel Emirdağ’da yılın en iyi siyasetçisi olarak www.emirdag.gen.tr ziyaretçileri Emirdağ Belediye Başkanı L.İhsan Dağ seçilmişti.

Emirdag.gen.tr koordinatörü M.Emin Kalender Emirdag.gen.tr 3. Geleneksel Emirdağ’da yılın en iyi siyasetçisi L. İhsan Dağ’a plaketini makam odasında takdim etti. Plaket alırken ziyaretçilere seslenen Emirdağ Belediye Başkanı L. İhsan Dağ şunları kaydetti:” Bu anket uygulamasında birinciliği bana uygun gören değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Umarım bu 5 yıllık süreç içerisinde onlara layık hizmetlerimiz olmuştur. Dünyanın dört bir yanında bu ödüle beni layık gören, görmeyen tüm Emirdağlı hemşerilerime teşekkür ederim.”dedi.

Emirdag.gen.tr koordinatörü M.Emin Kalender, Emirdağ Belediye Başkanı Lütfi İhsan Dağ’a oylama sürecini ve mükerrer oylama sonuçlarının nasıl belirlendiği konusunda bilgiler verdi.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:38
  • Okunma: 4263

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • oktay odense

    tebrik ederim lutfi ihsan abi :-)

  • XxL

    CENGİZ PALA...

    SİSTEMDESİN..!!!

    BU GECE SALDIRIYORUM SANA...

    ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

    HARİKA Bİ İNDEX HAZIRLADIM SANA =))

    BAK BUDA AZ ONCE HACKLEDİĞİM Bİ SİTE VİDEO PAYLASIM SİTESİ AMA MİSYONUMA AYKIRI OLDUGU ICIN KAPATTIM..

    GİR BAK =)
    http://www.kosmostars.com/photos//newswiremedia///diabl0.index.txt