2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı Toplantısı Yapıldı

Haberler / Güncel

2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı Toplantısı Yapıldı

İlimiz genelinde hayata geçirilecek olan “2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı” kapsamında geçtiğimiz haftaiçi ilçemiz KYK Yurt Müdürlüğü toplantı salonunda ilçemiz Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya Kurum Müdürleri, Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Oda Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan ilçemiz Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ: “Afyonkarahisar ili genelinde “2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı” ilan edilmiştir, bu kapsamda sevgi, kardeşlik, iyilik yapma ve yardımlaşma, beşeri münasebetlerin geliştirilmesi, güler yüzlü davranış ve selamın yaygınlaştırılması, paylaşım, komşuların birbirini tanıması ve komşuluk münasebetlerinin geliştirilmesi konularında, kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi kapsamında toplanmış bulunuyoruz, amacımız 2020 Sevgi Yılı projesi ile tüm kurumlarda sevgi dilini hakim kılabilmektir. İlçemizde kamu, kurum, kuruluşlar, STK’lar, diğer paydaşlar ve vatandaşlarımızın katılımıyla değişik projelerle sevgi dilini duyurmaya, kardeşliği ön plana çıkarmaya çalışacağız” dedi.

Yapılan istişare toplantısında, il müdürlükleri tarafından yapılan proje örnekleri incelenerek, yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili kurum, kuruluş ve STK temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

  • Okunma: 1369

Yorumlar (0)Yorum Yap