23 Nisanda Doğanlara Sürpriz Doğumgünü

Haberler / Güncel

23 Nisanda Doğanlara Sürpriz Doğumgünü

Emirdağ Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Ekipleri, öğretmenler, müdürler , polis ve jandarma ile gönüllülerden oluşan ekip ilçe merkezinde ve köylerde ikamet eden 23 Nisan tarihinde doğan çocukların doğum günlerini sürpriz yaparak kutladı.

Emirdağ Kaymakamlığı yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacak çocuklar için farklı faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda 23 Nisan doğumlu çocuklar tespit edilerek, hazırlanan pastalar ve hediyeler evlerine götürüldü.
Kapıda mumların yakılmasının ardından sosyal mesafeye uyarak öğrencilere doğum günü sürprizi yapıldı ve hediyeler verildi.

Kaymakam Abdüssamed Kılıç "İlçemizde ikamet eden çocuklarımızdan tespit ettiğimiz 23 Nisan doğumlu olan yavrularımızın sevincine ortak olmak istedik. Yavrularımızın okul ve eğitimle ilgili motivasyonlarını artırmak ve bağımızı koparmamak adına böyle güzel bir sürpriz yapmak istedik. Çocuklarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bugün onların günü, devletimiz onlarla birlikte çok daha yükseklere çıkacak ve bugün olduğu gibi yarın da mazlumların sesi nefesi olacaktır. Milli egemenliğin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu meclisin tüm üyelerini rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

  • Okunma: 2755

Yorumlar (0)Yorum Yap