3 Kadın Girişimciye ETSO Desteği!

Haberler / Ekonomi

3 Kadın Girişimciye ETSO Desteği!

Emirdağ'da ticari potansiyelin artması ve ticaret hayatına katılımın teşvik edilmesi için çalışmalarını sürdüren Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, kadınlarımızın da bu anlamda daha etkin olabilmeleri için düzenlediği eğitim toplantıları ve panellerle çalışmalarına devam ediyor.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 2015 yılı faaliyet programı kapsamında, Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı “ Girişimcilik ve İş Dünyasında Kadın Girişimcilerin Yeri” konulu panel Emirdağ ilçe Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti.

İl Kadın İcra Kurulu Üyelerinin Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe’yi ziyaretleriyle başlayan program; ilçe Kaymakamı Akın Ağca ve Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a yapılan makam ziyaretleriyle devam etti.
Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman, Afyonkarahisar Kredi Garanti Fonu Temsilcisi Hasan Bulut Bilir’in konuşmacı; Melek Aktan, Emine Adar, Arzu Duman ve Şule Bentler’ in de rol model olarak katıldığı panelde katılımcılar iş dünyasında edindikleri tecrübeleri konuklarla paylaştılar. Kredi Garanti Fonu Temsilcisi Hasan Bulut Bilir, Kredi Garanti Fonu olarak hangi durumlarda girişimcilere destek verildiğine dair kısaca bilgi verdi.

Panele; Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Meclis Kurulu Başkanı ve Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle, METEM Yüksekokulu öğrencileri, KOSGEB Girişimcilik Sertifikası sahibi kursiyerler ve Emirdağ Kent Konseyi Kadınlar Komitesi üyeleri katıldı.

Halil İbrahim Aktepe program sonunda yaptığı konuşmada: “Oda olarak kadın girişimcilerin ticaret hayatına kazandırılmasını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda projesini hazırlayıp, müracaat eden ilk 3 kadın girişimciye projeleri sonlanıp işletmeleri faal duruma geçene kadar Oda olarak sonuna kadar destek vereceğiz.” diyerek Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu konuda ne kadar kararlı olduğunu dile getirdi.

  • Okunma: 2221

Yorumlar (0)Yorum Yap