Abdil Demiral'a Yoğun İlgi

Haberler / Genel 2015

Abdil Demiral'a Yoğun İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Abdil Demiral, ilçe belediye başkanları ve MHP teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor. Emirdağ'dan kalabalık bir grupla ziyaretlerini gerçekleştiren Demiral'ı Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve Emirdağ Belediyesi'nden Meclis Üyesi arkadaşları yalnız bırakmıyor.

Demiral, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette MHP'nin Türkiye gündeminde ki yükselişi konuşuldu. Dinar Belediye Başkanı Acar, "Emirdağ bizim her zaman dostumuz olmuştur. Sayın Başkanla sürekli irtibat halindeyiz. Milliyetçi Hareket Partili Belediyeler dayanışma içerisinde hizmet vermektedir.Sayın Abdil Demiral'a Aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum" dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Dinarın bizde önemli bir yeri vardır. Sayın Başkanımın değerli düşünceleri bize her zaman destek vermiştir" dedi. Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral'da Belediye Başkanı Saffet Acar'a konuk olarak ağırladığı için teşekkür etti.

Günün son ziyaretini Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol'a yapan Abdil Demiral ve ekibi Emirdağ heyetini makamında kabul etti. Sıcak sohbet ortamında Afyonkarahisar'ın Türkiye'de ki önemine değinerek, genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin Afyonkarahisar da Belediyeler de ki başarısını katlayıp, iktidara yürüyeceğini söyleyen Erol, "Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral, "İlçelerimizin çalışkan Belediye Başkanları sayesinde Afyonkarahisar da genel seçimler büyük bir başarı sağlayacaktır"diyerek yorumladı.

  • Okunma: 2480

Yorumlar (0)Yorum Yap