Aç Musluğunu İç Suyunu

Haberler / Yerel 2014

Aç Musluğunu İç Suyunu

Bir hayal daha gerçek oldu.Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala Emirdağ için hayati önem taşıyan bir konunun daha mutlu sonla bittiğini müjdeledi. Pala Emirdağlıların 27/03/2014 sabahından itibaren musluklarından akan suyu içebileceklerini artık damacana sulara para vermek yerine bölgenin en ucuz (mekanik sayaçta metreküpü 2.1 TL vergiler dahil ön ödemeli sayaçta çok daha ucuz) ve en kaliteli suyunu içebileceklerini belirtti. PALA; haziran ayında faaliyete geçmesi planlanan Yedikapı Barajı ile birlikte Emirdağlıların artık membaa suyu içeceğini belirtti.
Pala; "Aç musluğunu iç suyunu. Önceden bu su ile sebze meyve bile yıkamazdım. Nice canlarımız o asbestli borular ve arsenikli su sebebiyle kansere kurban gitti.Emirdağ'ın kaderi yalnız bırakılmak değildir.Emirdağ hizmete layıktır.Tüm Emirdağımıza hayırlı olsun." dedi. Bu haberin vatandaşlar arasında büyük bir sevinçle karşılanması bekleniyor.

  • Okunma: 2693

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Ahmet Mehmet Cengiz

    Seçime 3 kala iyiden iyiye ne konuştuğunu ne dediğini karıştırdın. Eskiden ağzından arada bir doğru söz çıkardı. Koltuğu kaybetme korkusuyla artık doğru söz de çıkmaz oldu. Arıtma tesisi az önce baktım hala inşaatı devam ediyor. Orada çalışanlara sordum, arıtma tesisine henüz su bağlantıları yapılmamış. Yani musluğumuzdan akan su eskiden akan su. Sizin bu söyledikleriniz yalanın kuyruklusu Cengiz efendi. Birde Yedikapı barajından Emirdağına menba suyu diye birşeyler uydurmuşsun kafana göre.

  • has emirdağlı

    pala boşuna çabalama bittin sen bu çırpnışların nafile,şimdiden belediye borçlarıyla ilgili savunmanı hazırlamaya başlaman senin menfaatine sana bir dost tavsiyesi olsun.

  • øzet okutan

    ØNCE SU BORULARINI DEGISTIR BENIM SOKAGIMDA HALA ASBESTLI BORULARDAN SU GELIYOR.EMIRDAGININ KADERINI SANA DEGIL PALA. UGUR SERDARA BIRAKMALI EMIRDAGLI.