ADD Emirdağ Temsilciliği Açıldı

Haberler / Güncel

ADD Emirdağ Temsilciliği Açıldı

İlçemizde on yıla aşkın bir süredir şubesi ve temsilciliği bulunmayan Atatürkçü Düşünce Derneği bugün ilçemize yeni bir temsilcilik açtı.

Saat 14.00’de ilçemiz Belediye Rant Tesislerinde yapılan açılışa Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, ADD Emirdağ Temsilciliği Başkanı Kazım Sarıtaş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şükrü İbrik, CHP İlçe Başkanı Recep Özer ve vatandaşlar katıldı.

“ÜYE OLMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ”

Temsilciliğin yeniden açılmasıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Kazım Sarıtaş şunları kaydetti : “Bugün itibariyle temsilciliğimizi yeniden açmış bulunuyoruz. Atatürk devrim ve ilkelerinin, toplumsal sorunlarımızın çözümlenmesinde ışık tutucu niteliğe ve yaratıcı güce sahip olduğuna inanıyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği Emirdağ Temsilciliğini yeniden açarak, O’nun devrim ve ilkelerinin gelecekte de egemen olmasına katkıda bulunma ve onlara bekçilik yapma gayesindeyiz. Derneğimize üye olmak isteyen herkesi Belediye Rant Tesislerindeki temsilciliğimize bekliyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği ‘kamu yararına çalışan dernek’ statüsü bulunan bir dernektir” dedi.

Açılışın ardından davetlilere bükme ve ayran ikram edilirken yönetim ise; Ali Şahbaz, Hava Yıldırım, Şerife Okutan, Yasemin Başoğlu, Hamza Bulduk, Kadir Özdeveci ve Ergün Yardımcı’dan oluştu.(Kaynak : EMİRDAĞ GAZETESİ)

  • Güncelleme: 25.10.2019 18:20
  • Okunma: 2919

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Mehmet özcan

    ATATURKCU DUSUNCE DERNEGININ EMIRDAG ILCEMIZE HAYIRLI OLSUN .
    BASARILAR DILERIM.