Afyon Spor’a Emirdağlı Antrenör

Haberler / Spor

Afyon Spor’a Emirdağlı Antrenör

Profesyonel liglerde örneğine az rastlanır bir başarı örneği göstererek üst üste lig atlayan ve 2018-2019 sezonunda Spor Toto 1.ligde mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, bugün saat 18.00’de kulüp tesislerinde toplanıyor. Son maçını Sakaryaspor önünde 27 Mayıs’ta oynayan ve bu karşılaşmayı Türker ve Timuçin’in golleriyle kazanarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Mor Beyazlılar bu müsabakadan sonra tüm yorucu sezonun yorgunluğunu atmak için dinlenmeye çekilmişti. Kısa bir dinlenmenin ardından AFJET Afyonspor Kulüp Tesislerinde toplanıp top başı yapacak olan temsilcimizde kamp programı hala netleşmedi.

AFJET Afyonspor’un teknik sorumlusu Serhat Gülpınar, futbolculardan 1 gün önce kulup tesislerine gelerek çalışmalara erken başladı. Yeni kaleci antrenörü Tahir Aksoy ile antrenör Ahmet Aşkın’da Gülpınar erken tesislere gelen isimler oldu.

Emirdağlı spor adamı Kaleci antrenörü Tahir Aksoy ile anlaşan Afjet Afyon Spor'da çalışmalara transferlerle başlanacağı öğrenilirken; Tahir hocanın görev yapacak olması Emirdağ'da sevinçle karşılandı.

Afyonspor’un yeni kaleci antrenörü Tahir Aksoy, 1999 senesinde kalecilik hayatını bitirdikten sonra yeşil sahalardan kopmadı. 55 yaşında olan Aksoy, kaleci antrenörlük serüvenine Hatayspor’da başladı. Daha sonra Pazarspor, Aydınspor, Pendikspor, Dardanelspor, Kemerspor 2003 ve Orduspor takımlarında görev yapan Tahir Aksoy, 2018-2019 sezon kadrosunda AFJET Afyonspor’da yer alacak.

  • Okunma: 4936

Yorumlar (0)Yorum Yap