Afyon ve Ankara ziyaretleri

Haberler / Medya

Afyon ve Ankara ziyaretleri

Geçtiğimiz hafta ve bu hafta boyunca ilçemiz Kaymakamı Sayın Osman Bilici ve ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Serkan Koyuncu’nun Ankara ve Afyonkarahisar ziyaretlerini sosyal medyadan takip ettik. Geçtiğimiz hafta ilçemiz Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Gömü Belediye Başkanı Ankara’da TBMM’de ziyaretlerde bulundular. Cengiz Sağlam’ın da eşlik ettiği Ankara ziyaretinde Afyonkahisar Milletvekilleri Sayın Ali Özkaya, Sayın İbrahim Yurdunuseven ve Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek’le görüşüldü. Bu görüşmelerde ilçemizle ilgili milletvekillerine hangi talepler iletildi, Emirdağ için neler istendi bilemiyoruz.

Bu hafta ise Sayın Bilici ve Koyuncu, Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen Çiçek’i ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından bir müjde geldi. “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamına Emirdağ'da alındı. Tabi başka neler konuşuldu, neler talep edildi şimdilik bilemiyoruz. Sonrasında Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Birliktir (İl Genel Meclisi Üyesi Necati Şevik’le beraber) ziyaret edildi. Bu ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Koyuncu “Kazanan Emirdağ oldu inşallah” şeklinde bir paylaşım yaptı. Yine birkaç gün önce Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Afyonkarahisarlı hemşehrimiz Akif Özkaldı Kaymakam Bilici ve Başkan Koyuncu tarafından ziyaret edildi. Bu konuda da “ilçemize yapılacak yatırımlar hakkında görüşmelerde bulunduk” şeklinde bir açıklama geldi. Yine birkaç gün önce Bilici ve Koyuncu, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Emirdağlı hemşehrimiz KOM Daire Başkanı Sayın Mahmut Çorumlu’yu ziyaret ettiler. Ve son olarak Kaymakam Bilici ve Başkan Koyuncu tarafından Çarşamba günü Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İbrahim Yurdunuseven’le beraber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ziyaret edildi. Bu konuda da Belediye Başkanı Koyuncu “müjdesi çok yakında” şeklinde bir açıklama yaptı.

Peki bütün bunları neden anlattım? Sağolsunlar var olsunlar hem ilçemiz Kaymakamı Osman Bilici hem Belediye Başkanı Serkan Koyuncu hem ilimizde hem de Ankara’da ilçemiz adına birşeyler koparmaya çalışıyorlar. Bu ziyaretlerde neler konuşuldu, neler talep edildi bilemiyoruz. Önümüzdeki günlerde ziyaretlerle ilgili müjdeleri bizler de dört gözle bekliyoruz. Temennimiz ve isteğimiz bu ziyaretlerin ilçemiz için önemli yatırımlara vesile olması...
Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun...>>>Mustafa Koyuncu Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 1730

Yorumlar (0)Yorum Yap