Afyon'da İlk Yarının Şampiyonu Emirdağ Spor

Haberler / Spor

Afyon'da İlk Yarının Şampiyonu Emirdağ Spor

Afyonkarahisar Süper ligde zirvenin sahibi olan Emirdağspor en yakın takipçisi Emirdağspor takımında 3-0 yenerek ligde zirve yarışında yalnız kaldı. İkinci olan Salar Belediye Spor ile arasındaki puan farkı 5 oldu.

Süper ligde 11. Hafta karşılaşmaları Cumartesi günü tek ve Pazar günü beş karşılaşma ile tamamlandı. İlk yarının son maçında ligde ilk sırada yer alan Emirdağspor evinde zirve yarışında olan Dinar Belediyespor takımını ağırladı. Her iki takım için çok önemli olan karşılaşmada ev sahibi ekip maça iyi başlayarn taraf oldu. Maçın 25. Dakikasında Hüdayi ile skoru 1-0 yapan Kırmızı siyahlılar, ilk yarıda birçok gol pozisyonlarını değerlendiremediler. İlk yarının 1-0 Emirdağspor takımının üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada ikinci yarıda ev sahibi ekibin golleri geldi. Maçın 60 . dakikasında Oktay ile penaltı atışını yararlanmayan ev sahibi, ekip maçın 75. Dakikasında Volkan ile aradığı golü buldu ve skor 2- 0 Emirdağspr takımının lehine oldu. 2-0’ın verdiği avantajı iyi kullanan ev sahibi ekip maçın 80. Dakikasında Hüdayi ile skoru 3-0 yaptı. Geriye kalan dakikalarda sahada başka gol olmayınca maç Emirdağspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Emirdağspor takımının lider bitirdiği Süper ligde son iki takım ise Akharım BLDspor ile Kayıhan BLDspor oldu. Afyonkarahisar Süper amatör ligi Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla ilk yarısı sona erdi. Emirdağspor takımının lider bitirdiği Süper ligde son iki takım ise Akharım BLDspor ile Kayıhan BLDspor oldu.

  • Okunma: 4538

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Battal aslan

    Tebrikler güzel memleketim emirdağin gururu Emirdağ sporumuz.