AGD Emirdağ Şubesi, Erbakan'ı Andı

Haberler / Güncel

AGD Emirdağ Şubesi, Erbakan'ı Andı

Türkiye siyasetinin temel yapı taşlarını döşeyen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocayı Anma Programı kapsamında Anadolu Gençlik Derneği Emirdağ Şubesi tarafından organize edilen ‘Erbakan Hocayı Anma Programı’ Emirdağ Sebze Pazarı'ndaki AGD Emirdağ Şubesinde gerçekleşen program ile anıldı. Programda Kuran'-ı Kerim okundu, dualar edildi ve ikramlarda bulunuldu.

AGD Emirdağ Şube Başkanı Ahmet Alkan, Türkiye’nin siyasi anlamda idol olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı örnek alması gerektiğini vurguladı. Alkan: “Merhum hocamızın aramızdan ayrılışının 7. Yıldönümünü anmak üzere burada bulunmaktayız. Hocamıza ve tüm geçmişlerimize, Mehmetçiklerimize Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Erbakan Hocamız, Türkiye’de çığır açmış liderlerden biridir. Alışılmış öğretilmiş politikaların dışında yerli ve milli tarzı tekrar gündeme getirerek düşünce yapımızı tekrar canlandırmış bir liderdir. Bugün Türkiye’mizde ve bütün mazlum toplumlarda hocamızın açtığı bu çığırın üzerinde çalışan insanlar var. AGD Emirdağ Şubesi olarak bu hüzünlü günde hocamızı andık. ” dedi.

  • Okunma: 1834

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • MUHİTTİN EMRE

    ERBAKAN HOCAMA ALLAHIM RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN.HOCAM 20-30 SENE SONRASINI GÖREN İYİ BİR SİYASETCİ,VATAINI SEVEN İMANLI BİR ŞAHSİYETTİ...