Ağustos Ayı Portresi: Füsun Yenilmez

Ayın Portresi / Ayın Portresi

 Ağustos Ayı Portresi: Füsun Yenilmez

www.emirdag.gen.tr Ağustos Ayı Portresi: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Füsun Yenilmez.1969 yılında Eskişehir’de doğan Füsun Yenilmez, 1981 yılında Eskişehir Milli Zafer İlkokulu'ndan ,1986 yılında da Cumhuriyet Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat bölümüne girdi. 1992 yılında Eğitim Fakültesinden Pedagojik Formasyon dersleri aldı. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsün'de yüksek lisansa başladı. Ağustos Ayı Portresi: Füsun Yenilmez - Emirdag.gen.tr1994 yılında Yüksek lisans tez aşamasında Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1995 yılında Yrd.Doç.Dr. Erol Kutlu yönetiminde "Türkiye-Avrupa Birliği Arasındaki Mal Hareketlerinin Analizi (1963-1994)" başlıklı tezini verdi.2000 yılında Doktora tez araştırması için Amerika’da bulundu. 2004 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İktisat doktora programını Prof.Dr. Ergül Han yönetiminde "Türkiye’nin Avrupa Birliği ile Dış Ticaretinde Endüstri İçi Ticaret: Türkiye-Almanya Örneği" başlıklı tez ile tamamladı. Halen Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır.Doç. Dr. Aydın Yenilmez ile evli ve 2 erkek çocuğu sahibidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

 Ağustos Ayı Portresi: Füsun Yenilmez - Emirdag.gen.trBulunduğu Görevler:
İktisat Bölüm Başkan yardımcılığı (2007-2009)
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği (2008-2010)
Osmangazi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Temsilciliği Kurulu Başkanlığı (2003)
Osmangazi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Temsilciliği Kurulu Başkan Yardımcılığı (2004)
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler: Türkiye Ekonomi KurumuÇalışma alanı: Uluslararası İktisat, Dış Ticaret ve Avrupa Birliği.

  • Güncelleme: 02.08.2012 18:13
  • Okunma: 15723

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • ferah çelik

    Başarılarınızın devamını dilerim.

  • SELDA KOCA

    Ne istediğini bilen insanlara ,dünya yol verirmiş,Sen her zaman ne istediğini bildin ve bu yönde çaba sarfettin.Umarım meslektaş olduğunuz Hazel yeğeninde senin kadar başarılı ,azimli olur.Bugüne gelme çabanı,özverini yakından görmüş aile bireyleri olarak, seninle gurur duyuyoruz Ablacığım.Başarılarının devamını diliyoruz.Her zaman arkandayız.Seni ,Aydın abiyi ve çocukları sevgiyle kucaklıyoruz.
    KARDEŞLERİN-SELDA-CİHAN KOCA
    YEĞENİN -HAZEL KOCA

  • Mesut ACET

    Hemşerimin başarılarının devamını diliyorum. Eşi Doç.Dr Aydın YENİLMEZ ile birlikte Füsun hanım, herkesin yardımına koşan, özellikle Emirdağ'lı hemşerimizin her türlü sorunlarında adete birer iyilik meleği gibi koşan bu çifti alkışlıyor, başarılarının devamını diliyorum. Önleri açık, yolları açık, hemşerilerimi daha iyi makamlarda görürüz inşallah.

  • HALİS ÇOPUR

    İKİ GÜZEL İNSAN SEVGİLİ AYDIN & FÜSUN ÇİFTİ BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

  • Gürbüz SÖNMEZ

    Hocam başarılarınızın devamını dilerim.Yolunuz açık olsun. Gürbüz SÖNMEZ