AK Heyetten, Başkan Koyuncu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Haberler / Siyaset

AK Heyetten, Başkan Koyuncu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimi, Emirdağ Belediye Başkanlığını kazanan Serkan Koyuncu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

5 yıl sonra Emirdağ Belediye Başkanlığı makamında ağırlanan AK Parti heyeti, Emirdağ'da başarıya ulaşacaklarından emin olduklarını ve Emirdağ'da AK Belediyecilik elinin değeceğini dile getirdiler ve Emirdağ Belediye Başkanı seçilen Serkan Koyuncu'nun projelerinin destekçisi olduklarını dile getirdiler.

Emirdağ Belediye Başkanlığı Nikah Salonunda gerçekleşen Aydoğan ailesinin mutlu günlerine de şahitlik eden AK Parti heyeti, çiftlere mutluluklar dilediler. Emirdağ'daki toplantıya bir sürpriz de Erkan Mola'ya yapılan doğum günü pastası oldu. Belediye Başkanlığı makamında yapılan doğum günü sürprizinde doğum günü pastası Prof.Dr.Veysel Eroğlu ve Erkan Mola tarafından kesildi.

  • Okunma: 1845

Yorumlar (0)Yorum Yap