AK Parti Emirdağ Gençlik Kolu Başkanı İstifa Etti

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ Gençlik Kolu Başkanı İstifa Etti

AK Parti Emirdağ Gençlik Kolu Başkanı Muhammet Kaya, gençlerin önünü açmak adına istifa ettiğini açıkladı.

Kaya açıklamasında “Dünyadaki en önemli siyasi hareketlerden birisi olan ve kurulduğu günden bu yana aydınlık Türkiye’nin başarılı yüzü olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin Emirdağ’daki Ak kadrolarında nefer olarak görev yaptım.

Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da dediği gibi “Bizler bu yola, koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık. Aziz milletimizin emaneti olan bu görevleri, vakti, saati geldiğinde sizler devralacaksınız!” sözlerinde bahsettiği değerli genç dava arkadaşlarıma bu emaneti devretme zamanı geldi.

Göreve geldiğim 25 Ekim 2018 tarihinden itibaren büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Emirdağ İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.

Görev sürecimde yerel seçimlerde ekip arkadaşlarımızla birlikte Emirdağ Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dalgalandırmanın gururuyla önemli bir başarıda AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları olarak katkımız olduysa ne mutlu bizlere… Bu süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyen beraber yol yürüdüğüm, çalıştığım değerli büyüklerime, dava arkadaşlarıma, Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU ve tüm AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı’na teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bu bayrağı her daim dalgalandıracak AK Parti neferi bir kardeşiniz olarak Allah yar ve yardımcımız olsun.”

  • Okunma: 5474

Yorumlar (0)Yorum Yap