AK Parti Emirdağ'da Halk Günü

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ'da Halk Günü

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu başkanlığında, her hafta pazartesi günü "halk günü toplantıları" gerçekleştiriliyor. Başkan Koyuncu'nun AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı'ndaki makamında düzenlenen toplantılarda, vatandaşların sorunları dinleniyor, talepleri alınıyor.

Emirdağ Belediyesinin AK Partili bazı Meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı toplantılarla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, her hafta pazartesi gününü vatandaşlarla halk günü buluşmalarına ayırdıklarını söyledi.

Düzenledikleri toplantılarda vatandaşlarca kendilerine aktarılan sorunların büyük bölümünün çözüme kavuşturulduğunu belirten Koyuncu, vatandaşlara ise bu toplantılara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Emirdağlı vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini ancak yine de kendilerine ulaşma noktasında hiçbir kişinin mağdur olmaması için toplantı düzenlediklerini dile getiren Koyuncu, şöyle konuştu:

"Göreve başladığımızda sadece hizmet üretmeye odaklandık. Makam ve mevkinin keyfini çıkartmaya gelmedik. Bu hizmetleri mücadelelerimiz sonrasında hizmetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Emirdağ merkez, beldeler ve köylerimizde hizmet çıtamızı ve kalitesini sürekli olarak yükseltmenin gayretindeyiz. İnşallah bu hizmet kalitesi AK Belediyeler ile daha da artmaktadır." deidi

  • Okunma: 2916

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdağ li

    Sayın başkanım inşaallah seneye belediye başkanı olursunuz bana göre Emirdağ in eksikleri ve yapılması gerekenler şunlardır:
    AVM , şifalı termal kaplıca ve burdan sıcak suları değerlendirmek için seralar, rüzgar enerjisi santrali, pinarbasina güzel bir tesis adacala teleferik ile çıkılan bir seyir tepesi yayla turizminin geliştirilmesi, OSB nin daha da geliştirilmesi
    Suan bunları yapmak Emirdağ için çok iyi olur ve marka değeri yükseldiği gibi nüfusumuz da artmaya başlar
    VESSELAM