AK Parti Emirdağ'da Miting Yaptı

Haberler / Güncel

AK Parti Emirdağ'da Miting Yaptı

Afyonkarahisar ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda ilçe mitingi gerçekleştirdi. Emirdağ ziyaretine Afyonkarahisar Milletvekili ve eski bakan Veysel Eroğlu vatandaşlarla bir araya gelerek Emirdağ'a yapılan hizmetlerden bahsetti. İlçe mitinginde sırasıyla AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş, Cumhur İttifakı üyelerinden MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, BBP Emirdağ İlçe Başkanı Hasan Çolak birer konuşma yaparak Cumhur İttifakı ruhundan bahsettiler. TBMM Başkan Müşaviri AK Parti Milletvekili aday adayı olan Emirdağlı Cengiz Sağlam da bir konuşma yaparak kendisinin her daim çalıştığını, mazbatasız milletvekili olarak görevini yapmaya devam edeceğinden bahsetti.

Emirdağ'da hayata geçirdiği projelerden bahseden ve Emirdağ'a da değer katan projelerin devam etmesi için seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Hep arkamızda dimdik durdunuz. Allah'a şükür, sizin o duruşunuz sayesinde bu ülke nerelerden, nerelere geldi. Bundan sonraki dönemde de Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde daha ileriye gitmek adına hep birlikte emin adımlarla koşacağız. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Böyle bir teşkilatın mensubu olduğum için gurur duyuyorum. Emrinizde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Emirdağ'a büyük değer verdiğini ifade eden Milletvekili ve Eski Bakan Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya Emirdağ'a yaptığı yatırımlarla ve özellikle de OSB'deki gelişmelerle ilçeyi her alanda ileri taşıdığını belirterek kendisine teşekkür etti. Emirdağ'a yaptığı yatırımlardan bahseden Milletvekili Veysel Eroğlu, yapılamaz denilen Yedikapı Barajı, Huzurevi, dere ıslahı ve atık su arıtma tesisi gibi mega projeleri hayata geçirdiklerini belirterek Emirdağ'a yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.

Veysel Eroğlu konuşmaları sırasında miting alanındaki "Erdoğanlar Ölmesin, Anneler Ağlamasın Yollar Yapılsın Suvermez Kavşağı yapılsın" yazılı pankartı alarak Suvermez Kavşağının yapılacağı sözünü vererek bizzat kendisinin ilgileneceğini belirtti. Bal Ligi'ne yükselen Emirdağporumuzu tebrik eden Milletvekili Veysel Eroğlu İlçe Stadyumu'nun Bal Ligine uygun hale getirileceğinin sözünü verdi. Emirdağ Devlet Hastanesi inşaatında çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Eroğlu; ayrıca Emirdağ'dan geçecek olan hızlı tren hattında Emirdağ durağının olduğunu söyleyerek çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitinge Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, MHP İlçe Başkanı Orbay Divrikli, Büyük Birlik Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Hasan Çolak AK Parti İlçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Video

  • Güncelleme: 10.05.2023 00:22
  • Okunma: 1516

Yorumlar (0)Yorum Yap