AK Parti Milletvekili Adayları İçi Temayül Gerçekleştirdi

Haberler / Siyaset

AK Parti Milletvekili Adayları İçi Temayül Gerçekleştirdi

Adalet ve kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, milletvekili aday adayları arasında gerçekleştirilecek temayül oylamasını yaptı. Fuar alanında yapılan temayül oylamasında konuşan AK Parti İl Başkan Vekili Av. Hüseyin Sezen, seçimlerin bayram havasında gerçekleştiğini söyledi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için AK Parti çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına milletvekili aday adayı olarak başvuranlar arasında temayül oylaması gerçekleştirildi. Fuar alanında gerçekleştirilen yoklama öncesi milletvekili aday adayları ve beraberindekiler sabahın erken saatlerinden itibaren alana geldi. Aday adayları, tanıtım broşürlerini delegelere vererek temayül yoklamasında kendilerine oy verilmesini istedi.

“18 ilçemiz her an seçime hazırdır”

Temayül yoklamasında AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile Denizli Milletvekili Şahin Tın ve AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları MKYK üyesi Cinannur Çalapkulu görevlendirildi. Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkan Vekili Av. Hüseyin Sezen “Milletvekili adaylarımız için yaptığımız temayül yoklaması ciddi bir katılımınız var. Bizim 18 ilçemiz her zaman seçime hazırdır. Teşkilatlarımız her daim diridir. Biz her daim hazır olduğumuzdan dolayı teşkilatlarımızın da görüşü alındı” dedi.

“Kırgınlık küslük yok, bayram havası var”

“Temayül yoklaması aday adayları belirlememizdeki kriterlerden sadece birisi” diyen Sezen konuşmasına şöyle devam etti: “Temayül sonucuna göre aday belirlenmesi gibi bir durum söz konusu değil. Bizim alt komisyonumuz üst komisyonlarımız var. Hepsi değerlendirilecek. Bunlarla birlikte anket çalışmalarımız var ve aday adaylarımızın teşkilat performansları değerlendirilecek. Hamdolsun 3 binden fazla temayülde oy kullanacak teşkilat mensubumuz var. Şu anda ciddi bir katılımımız var ve bu katılım halen daha devam ediyor. Herhangi bir kırgınlık küskünlük olmadan kardeşlik ve bayram havasında temayül seçimlerimizi devam ettiriyoruz. Katılan teşkilat mensuplarımıza, aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah öncelikle Afyonkarahisar için memleketimiz için ve kendileri için hayırlı olmasını diliyorum.”

Emirdağlı hemşehrimiz Cengiz Sağlam da temayül yoklamasına katılan milletvekili aday adaylarından biriydi. Sağlam, duruşuyla ve teşkilatçılığıyla seçim yapılacak alanda teşkilatların ilgi odağı oldu. Temayül ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam şunları kaydetti; "AK Partimizin Demokrasi Şöleninde teşkilatlarımızla bir araya geldik. Aday adaylığımız sürecinde desteklerini esirgemeyen seçilmişlerimiz, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanlarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim." dedi.

  • Okunma: 2860

Yorumlar (0)Yorum Yap