AK Parti'den Koyuncu'ya Tam Destek

Haberler / Siyaset

AK Parti'den Koyuncu'ya Tam Destek

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti'nin Emirdağ Belediye Başkan adayı olarak İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu'nun ismi kamuoyu ile paylaşılmış; Afyonkarahisar'da düzenlenen aday tanıtım töreninde de Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından bildirilmişti.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında AK Parti Emirdağ'da Emirdağ Belediye Başkan adayları Serkan Koyuncu'ya tam destek verdiklerini birlik ve beraberlik kahvaltısında gösterdi. Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekil Av.İbrahim Yurdunuseven ve eski milletvekililerinin yanı sıra AK Parti Emirdağ teşkilatı tam kadro olarak kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti eski belediye başkanları, Belediye Başkan aday adayları ve Belediye Başkan adaylarının katılım gösterdiği toplantıda Orman ve Su İşler Eski Bakanı Veysel Eroğlu; partililerine Emirdağ adına sürpriz projeler yapacaklarını ve Emirdağ'da AK Belediyeciliği özlediğini vurguladı ve Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu'ya güvendiklerini 31 Mart Akşamı Emirdağ'a AK Belediyeciliği kazandıracaklarını dile getirdi.

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu ise Emirdağ'da ilçe başkanlığı döneminde kazandırdıklarından kısaca bahsettikten sonra Emirdağ'a yapacakları projelerinden birkaç örnek verdi. Ardından önümüzdeki günlerde Emirdağ Değişim Projelerini açıklayacaklarını dile getirdi. Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden bu yana verilen desteğe teşekkür ederek "Emirdağ'da Hep Birlikte Kazanacağız" dedi.

Kahvaltı programının ardından görüşmeler yapılmak üzere AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı binasına geçildi ve program sona erdi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2549

Yorumlar (0)Yorum Yap