Akdeniz’in Eşsiz Doğasını Doyasıya Yaşamak İsteyenler İçin Mersin Tatil Otelleri

Haberler / Medya

Akdeniz’in Eşsiz Doğasını Doyasıya Yaşamak İsteyenler İçin Mersin Tatil Otelleri

Akdeniz Bölgesi’nde yemyeşil doğası, köklü tarihi ve elbette ki tatilin olmazsa olmazı masmavi denizi ile öne çıkan Mersin, turizm alanında gelişimini hızla tamamlayan şehirler arasında yer almaktadır. Gülnar, Silifke ve Erdemli başta olmak üzere şehrin pek çok noktasında konuklara kusursuz bir tatil deneyimi sunan pek çok tesis hizmet vermektedir.

Şehrin çevre ilçeleri el değmemiş doğası ve berrak denizinin yanı sıra tarihi alanlarıyla keşfetmeyi seven konuklar için de farklı bir deneyim yaratmaktadır. Siz de tarihi, doğayı ve eğlenceyi bir arada bulacağınız bir konaklama hayal ediyorsanız Mersin tatil otelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Gülnar’ın Eşsiz Doğasını Keşfedin: Ulu Resort Hotel

Henüz keşfedilmemiş ve doğallığı bozulmamış cennet duraklardan biri olan Gülnar’da hizmet veren Ulu Resort Hotel, konuklarına büyüleyici güzelliğe sahip bir koyda, keyifli bir yaz tatili vadetmektedir. Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste 285 oda bulunmaktadır. Odalar fonksiyonel olup, sade ve modern dekorasyonu ile huzur dolu bir atmosfer sağlamaktadır. Tesis bünyesinde 2 adet plaj, 1 adet açık ve 1 adet kapalı havuz Mersin’in sıcak yaz günlerinde unutulmaz bir serinleme deneyimi yaratmaktadır. Çocuklu aileler için zengin aktivite seçenekleri ile öne çıkan Ulu ResortHotel’de konukları hem doğa ile iç içe hem de lüks bir konaklama deneyimi beklemektedir.

Silifke’de Huzur Bulacaksınız: Altınorfoz Hotel

Mersin’in en güzel koylarından birinde denize sıfır konumu ile öne çıkan Altınorfoz Hotel, şehirde yaz tatili planlayan konukların gözde tesisleri arasındadır. Oda kahvaltı konsepti sunan otelin 112 odası bulunmaktadır. Özel plajın yanı sıra dileyen konuklar açık kapalı havuzlarda farklı serinleme seçeneklerini değerlendirebilmektedir. Küçük misafirler için kulüp, oyun alanı ve havuz gibi gün boyu sıkılmadan vakit geçirecekleri alternatifler sunulmaktadır. SPA merkezinin de bulunduğu AltınorfozHotel’de hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen konuklar, hayallerinin ötesinde bir tatil geçirmektedir.

Mersin’de Lüks Bir Konaklama Deneyimi: LiparisResort Hotel & SPA

Mersin’in en seçkin noktalarından Erdemli’de hizmet veren LiparisResort Hotel & SPA, şehrin en lüks otelleri arasında yer almaktadır. Denize sıfır konumlanan tesisin Mavi Bayraklı özel kum plajı, 2 adet açık yüzme havuzu ve aquaparkı en güzel yaz tatilleri için öne çıkmaktadır. 120 şık ve konforlu odaya ev sahipliği yapan tesis, yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Geniş ve lüks SPA alanında ise konukları dünya literatüründe yer alan masaj seçeneklerinin yanı sıra sauna, buhar odası, hamam ve deniz suyu ile doldurulan kapalı havuz beklemektedir. Çocuklu aileler için de uygun olan LiparisResort Hotel &SPA’da hayallerin ötesinde bir konaklama deneyimi sunulmaktadır.

Ailelerin Mersin’deki Gözde Oteli Marpessa Blue Beach

Silifke Yeşilovacık Mevkii’nde konuklarını ağırlayan Marpessa Blue Beach, çocuk ve bebek dostu hizmetleri ile ailelerin konfor bulacağı bir tatil deneyimi yaşatmaktadır. Her şey dahil konsepti konuklara yiyecek – içecek hizmetlerinde özgürlük sunarken, 74 odanın tamamı özenle dekore edilmiştir. Denize sıfır konumlanan Marpessa Blue Beach’in özel plajı, açık – kapalı yüzme havuzu ve kaydıraklı çocuk havuzu bulunmaktadır. Çeşitli aktivite seçeneklerini değerlendirerek dolu dolu zaman geçirebileceğiniz tesiste SPA merkezi ise dinlendirici bir tatil hayal eden konukların beklentilerini fazlası ile karşılamaktadır.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2028

Yorumlar (0)Yorum Yap