Aklınızı Başınıza Alın

Haberler / Yerel 2009

Aklınızı Başınıza Alın

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Emirdağlılarla ve demokratik kitle örgütleriyle bir dizi görüşmelerde bulunuyor. 14 Mart 2009 Cumartesi günü Emirdağlıların yoğun olarak yaşadığı Schaaerbeek ve Saint Josse civarında bulunan Morca, EYAD başkanı ve EYAD’lılarla bir araya geldi.

Siyasi ortamı bulandırmak isteyen bir takım kişiler odakları ve yalan simsarları yüzünden belediye seçimleri öncesi ortam geriliyor. Daha önce Emirdağ’da bir aday hakkında da yalanlar türeten bu çevrelerin son yalanı MHP belediye başkan adayı Ceylan Morca’nın cezaevine alındığı konusundaydı. İki gündür bu dedikodu ile çalkalanan Emirdağ’a cevap Brüksel’den geldi. EYAD yetkilileri Ceylan Morca’nın bir dizi ziyarette bulunmak üzere kendilerinin misafiri olduğunu bu yalanlarla Emirdağ’ın gerilmemesini çünkü seçim bittikten sonra herkesin yüz yüze bakıp ölüde ve diride yine berabar olacaklarını, sakin bir seçim istediklerini, bu insanların acilen akıllarını başlarına almalarını gerektirdiğini belirterek tüm adayları Brüksel’de misafir etmeye hazır olduklarını söylediler. Bu yalanları üreten insanların kimler olduğunu bildiklerini; ortamı germeye devam etmeleri halinde isimlerini kamuoyuna açıklayacaklarını ilave ettiler.

Morca 15 Mart 2009 Pazar günü Belçika’nın Gent şehrinde bir dizi ziyarette bulunacak.

  • Okunma: 2758

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • kanarya

    eyad neyi desteklerse desteklesin mhp turk partisi insallah mhp kazanir

  • şehiban demir

    eyad emirdağlıların derneğidir siyasete alet edilmesin her partiden destek alan bir derneği mhp yi destekliyormuş havası vermek son derece yanlıştır sonra fiyasko olursunuz yardım da yapmam diğer partilerin adayları bu ilçenin adayları değilmi açıklama bekliyoruz

  • BABASULTAN

    EYAD TARAFSIZLIGINI AÇIKLAMIŞTIN NE OLDU. MHP Yİ AÇIKCA DESTEKLİYORSUN. SÖYLENENLER ŞAİBE VEYA DEDİKODU İSE SAYIN BAŞKAN CIKSIN ACIKLASIN. BASIN ELİNDE İSTEDİĞİ HABERİ YAZDIRIYOR. NEDEN ACIKLAMA YAPMIYOR. 'ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZ.' YANLIŞMI?

  • emirdağlı

    slm AYAD hani taraf tutmuyordu görunus o ki eyad mhpeyi destekliyor artık mhpliler etsin eyada destegi.bu arda cey lan beyin borcu olabilir herkesin var bunlarla harcamayın zamanınızı

  • mustafa

    bu siyasi ortam emirdağ için en hayırlısı neyse onun gerçekleşmesini isterim...
    www.klipizleyelim.blogcu.com