AKP Emirdağ'da Işık Vermiyor

Haberler / Yerel 2009

AKP Emirdağ'da Işık Vermiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İlçe Yönetimi seçim öncesinde partililer ve adaylarla birlikte tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi. Emirdağ Belediye Başkan adayı ve meclis üyesi adayları, il genel meclisi üyesi adayları ve belde belediye başkan adaylarından Hakkı Tekin’in katıldığı yemekte AKP’liler bir araya geldi. Basın mensuplarının davet edilmediği yemekte AKP İlçe Başkanı, AKP Belediye Başkan Adayı ve Emirdağ Belediye Başkan Adayı’nın birer konuşma yaptığı öğrenildi.

AKP Emirdağ İlçe Başkanlığı seçimlerini 9 oy farkla kaybeden Bayram Ali Altıntaş ve ekibinin parti yemeğinde bulunmadığı bilgiler arasında yer alırken; AKP Emirdağ Belediye Meclis Üyesi adayı kontenjan İbrahim Kızıltoprak’ın da yemeğe katılmadığı bildirildi.

AKP Genel merkezinin ve AKP Afyonkarahisar İl Başkanlığının birliktelik mesajı vermelerini isterken bu bölünmelerin AKP’ye zarar vereceği konuşuluyor.

  • Güncelleme: 24.02.2009 02:57
  • Okunma: 3096

Yorumlar (14)Yorum Yap

  • muhammed

    emirdagda ak parti cengiz abiyle birlikte seçimi açık ara kazanacaktır hep destek tam destek

  • tirci03

    toki zede arkadasim gercekten cok dogru yazmissin katiliyorum akp emirdagina cok zaman kaybettirdigecen yillara yazik diyorum halkin begenmedigi ali kocaman bile bunlardan cok hizmet yapmistir ampulu sondurun artik yanmasin

  • erol

    hacker diablo sen ne sacmalıyosun :D milleti kendine burda güldürüyorsun cengiz palanın sitesi hala acık ayrıca bi halt da yiyemezsin palaya biraz mantıklı konus :D:D

  • sinem

    Anpül 29 martta tamamen sönecek.Emirdağ da Akp kaybedecek.Ve anpülsnecek ve ilce halkı rahatlayacaktır.
    SİNEM

  • HaCKeR By DiAbL0

    HerKes Ayagını Denk aLsın
    kimine gore kralız kımıne gore yalanız herkez rahat oLsun adamına gore adamız =)

    en son hackledıgım site

    http://www.trustintomorrow.com/ourspaceimages//newswiremedia///asas.index.txt

  • HaCKeR By DiAbL0

    WaLLa İsin özü su sıyasetten hic anlamam
    ama belediye baskan adayı cengiz pala adına anore edilmiş web sitesi kısa bir sure sonra tarafımdan DEFACE edilecektir.
    ALLah kahretsinki haksızlıga yolsuzluga gelemiyorum cengiz pala emirdagında satmadıgınız yemediğiniz yer kalmadi
    sıra belediyemı geldi
    ben sag oldukca senın o koltuga oturmanı engellıycem ve elımden gelenı yapıcam oncelıkle senin şu www.cengizpala.com isimli websiten 1 kac gun sonra deface edilecektir..
    Ğünesin oglu turke tercuman gerek SATILMIŞ Değil.

    HaCKeR BY SarreFlex(DiAbL0)

  • TOKI ZEDE

    EMIRDAG.COM, BOL BOL AKP NIN BORAZANINI CALIYOR. TOKI NIN EVLERINI CEKMIS. YORUM YAZIYORUM YAYINLAMIYOR. BURAYI OKURDA UTANIRDA YORUMLARA BENIM YARUMUMU EKLER. O ZAMAN BEN DE ONUN AKP BORAZANCISI OLMADIGINA INANAYIM. GEN.TR BU KONUDA TARAFSIZLIGINI GÖSTEREN TEK SITE. BRAVO SAYIN YÖNETIM. AMA BIZ TOKI ZEDELER AKP NIN SONUNU GETIRECEGIZ EMIRDAG'DA . EMIRDAG'DA TOKI ONLAR ICIN BIR YÜZ KARASI. BENIM PARAMI ALDI, MÜTHAITE VERDI , O BENIM PARAMIN ÜSTUNE YATARAK HALA BENIM PARASINI ÖDEDIGIM EVIMI SÖYLEDIGI ZAMANDAN BERI TESLIM ETMIYOR. BU AKP EMIRDAG YÖNETIMININ EMIRDAG'A HICBIR SEY VEREMEYECEGININ KATINIDIR. ONLARA AKP YE OYU ORADA SIMDI IKAMET EDEN TILKI'LER VERECEKLER. ONLAR GITSINLER ORADA SIMDI IKAMET EDEN TILKI LERDEN YARDIM VE OY ISTESINLER. IKTIDAR PARTISININ NELER YAPACAGINI EMIRDAG LI BILIYOR.AKP ANCAK EMIRDAG LI ADAYLARIN CIKMAMASI ICIN KENDINE KUKLA ADAYLAR , YÖRÜNGESINDEN CIKMAYACAK ADAYLAR BULUYOR. EMIRDAG'DA AKP BITMISTIR. O FOTO CEKTIRDIKLERI TOKI EVLERINI UTANMADAN SITEYE VERIYORLAR. AMA HERKESIN TEPKISINI GÖRDÜLER VE SITEYEDE O YORUMLARIN BIR TANESINI DE KOYMUYORLAR. BENIM EVIM VAR BENIM YORUMUMU ORAYA KOYSANE BIR DE GÖRSÜN MILLET OKUSUN. ORAYA KENDILERI YAZMISLAR GERCEK TOKI ZEDELERE SORUN BAKALIM. MAHKEMEDE GÖRÜSECEGIZ. BIR YÜRÜYÜS YAPACAGIZ . TOKI ZEDELER, AKP SIZIN ICIN EMIRDAG'DA SONUNUZ OLACAK.HIC OY ALAMAYACAKSINIZ. AKP IKTIDAR PARTISI EMIRDAG'A NASIL ÖNEM VERDIGINI GÖRDÜK SON 5 YIL. ASFALTI BILE YAMAMAYAMADILAR. 5 YIL DA.TOKI YI TESLIM EDEMEDILER 3 YILDA. NASIL OY ISTIYORSUNUZ EMIRDAG'DA.

  • murat

    ampulde elektirik hepden gidecek az kaldı bekleyın :) 29 mart akp emirdağdan gidecek

  • gençlik

    akp nin dönemi bitiyor artık geriliğin zamanı değil ileri görmenin ileri görenleri seçmenin tam sırası Şimdi DP zamanı

  • Cemal Dülger

    akp yi emirdağ da demokrat partililer yükseltmişti şimdi aday çıkardılar akp nin ampulü söner adaylar içinde de en iyisi 29 mart ta lambaya püf de kırat a yol ver

  • emirdagli

    Sevgili AK PARTI DAVULGA Temsilcileri birbirinizin kuyusunu kazdiniz ne oldu Akkuyu ve Kiziltoprak hem kendinize ettiniz hem kasabamiza DAVULGA BELEDIYESICDE Simdiden kaybetmis durumda bu isler boyle siz bu isi ogrenesiye Ati alan uskudari gecer.Simdi sizi siradan bir yemek davetine bile davet etmiyorlar.

  • EMİRDAĞ SEVDALISI

    EMİRDAĞ da Işık Hiç Yanmadı ki Işık VERSİN...........

  • abdulah goktasli

    akp ilce baskanlik secimini takip etim herkes bayram ali kazanir diyordu halkla cok iyi ilisikisi olan bi genc ve esnafmis secimlerden once ilcebaskan yarsimcisi A.kadir bayram ail ye ve ekibine yakin olarak bildiklerini tum akp delegelerini silmisler kendi akrabalari ve yusuf demirin oglulari nedense silinmemis ve 9 oyla kazanmislar bence akpnin ilce baskani BAYRAM ALi ve ekibidir peki bu sildikleriniz delegeler size secim de oy verlermi ben onu merak ediyom

  • YUSUF

    Kuzen sizin iş yaş haaa...