AKP Oyların Yarısına Yakınını Aldı

Haberler / Genel 2015

AKP Oyların Yarısına Yakınını Aldı

Emirdağ'da seçim sonuçlandı. Oyların sayımın tamamlanmasının ardından seçim sonucu netleşti. Türkiye genelinin aksine Emirdağ'da AKP ve MHP daha fazla oy alırken, CHP aşağı yukarı ülke geneline yakın bir oranda oy almayı başardı.

19:45
Emirdağ'da ve Türkiye'de seçim sonuçları netleşmeye başladı. Verilere göre Emirdağ'daki sonuçlar 2011 Genel Seçimleri'ndeki sonuçlara benzer şekilde gözüküyor. 2011'deki gibi AKP oyların yarısına yakını almayı başarırken, CHP oyların %25, MHP %20 civarında oy aldı.

19:30
İlk sonuçlar belli oldu. Emirdağ'daki ilk sonuçlarda Türkiye geneline farklı sonuçlar ortaya çıktı. Adalet ve Kalkınma Partisi oyların %50'ye yakınını aldı.

18:35
7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçim sonuçları belli olmaya başladı. Emirdağ’daki ilk sonuçlar belli olmaya başlarken, sonuçlarda herhangi bir sürpriz olup olmadığı merakla bekleniyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından sonuçlar anında www.emirdag.gen.tr'de olacak.

www.emirdag.gen.tr Seçim Merkezi / Emirdağ Seçim Sonuçları

  • Güncelleme: 07.06.2015 18:32
  • Okunma: 5164

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • DENİZ262626

    AKP Neden mi oy kaybetti ?
    1. cumhurbaşkanının kürtçe kuranla miting yapması
    2. cumhurbaşkanlığı makamı bu zamana kadar halkın gözünde "tarafsız" iken, cumhurbaşkanının taraf olup meydanlara çıkması
    3.ak parti seçmeninde bile "acaba" sorusunu uyandıran 4 bakanın yüce divana gönderilmemesi
    4."başbakanımız allahın sıfatlarını taşıyor" diyenlere "dur bakalım hemşerim, bu söylediklerin yanlış" denmemesi
    5."itibarda tasarruf olmaz" diyerek geçim sıkıntısı olanların penceresinden olaylara bakılamaması