AKP'den Coşkulu Kadınları Günü Programı

Haberler / Yerel 2014

AKP'den Coşkulu Kadınları Günü Programı

AKP Emirdağ Belediye Başkan Adayı ve Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala Kadınlar Günü programında Emirdağ’daki kadınlarla bir araya geldi. Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda Gözyaşo Geceleri-Matem programı ve AKP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala’nın 11 projesi açıklandı. Önce Cengiz Pala 11 projeyi anlattı. Açıklanan projeler içerisinde, 1-Gençlik Merkezi, 2-Fen Lisesi, 3-15 Yeni Araç Alımı, 4-Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, 5-65 yaş ve üzeri ile engellilere ücretsiz ulaşım, 6-Afet Koordinasyon Merkezi, 7-TOKİ 256 Konut, 8-4 Adet Bilgi Evi, 9-Mobese Sistemi, 10-İslam Alimleri Müzesi, 11-Aile Yaşam Merkezi yer aldı.

Projeleri hazırlanan videoyla tanıtan Cengiz Pala, daha sonra belediye meclis üyesi arkadaşlarını sahneye aldı ve Kadınlar Günü kapsamında hazırlanan karanfilleri sahneden kadınlara attılar. Yüzlerce kadının alkışları arasında projelerini açıklayan AKP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala daha sonra sahneyi Gözyaşı Geceleri sanatçılarına bıraktı.

Fotoğraflar

Video

  • Güncelleme: 10.03.2014 17:13
  • Okunma: 3637

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • ALI YALAZ

    3 yıl önce Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde kadınları Çınar Düğün Salonuna kilitletmesi geldi. Pala, Dünya Kadınlar Günü mesajında "başımızın tacı olan kadınlarımıza yönelik her türlü şiddeti kınıyorum" demesine rağmen 2011'de Çınar Düğün Salonunda Düzenlenen "Kadınlar Günü" etkinliğinde zabıtaya verdiği talimatla kadınları Çınar Düğün Salonuna kilitletmişti. SAYIN PALA NE CABUK UNUTTU YAPTIKLARINI