AKP'den Seçim Bildirgesi Gibi Açıklama

Haberler / Yerel 2009

AKP'den Seçim Bildirgesi Gibi Açıklama

Adalet ve Kalkınama Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkanı Mehmet Pala’nın seçim bürosu açılışında konuşan Av. İsmet Güler’in sözlerine cevap verdi. AKP’li Yılmaz CHP’li belediye başkanı Av. İsmet Güler’in zamanında Emirdağ’da neler olduğunu anlattıktan sonra kendi dönemlerinde olanlardan bahsetti. İşte AKP’li Başkan’ın açıklaması:

Sayın İsmet Güler CHP seçim bürosunun açılışında konuşma yapmış bu konuşması basına da yansımıştır. Daha önce on yıl belediye başkanlığı yapmış değerli belediye başkanımız 2004 yılında beş partinin bir araya gelerek bir belediye başkanı seçtiklerini bu başkanın birçok vaatte bulunduğunu hiçbir şey yapmadığını kendilerinin yaptığı asfaltın yamasını dahi yapamadığı iddia etmiştir.
Kısaca değerli İsmet Güler’in2004’de devrettiği belediyeye değinmek gerekirse: İsmet bey 2.5 Trilyonborçla belediyeyi devretmiştir. Hatta Belediye Meclisi kararıyla birvatandaşımızdan borç para alınıp bu para ile kömür dağıttırıp borcunuda bizim belediyemize ödettirmiştir. Bugün itibariyle Emirdağbelediyesinin borcu yoktur hatta 500 milyara yakın bir para belediyekasasında vardır. Yaptım diyerek bahsettiği asfaltın neden alt yapısınıyapmadan asfalt attığını anlayabilir değildir. Nerde görülmüş altyapıyapılmadan asfalt yapıldığı. Bu yapılan asfalt ölü yatırımdır.
Değerli Emirdağlılar;Bizim işimiz vaad, reklam, palavra değildir. Belediye olarak yaptıklarımızı tek tek sıralıyorum.
1. 30 yıldan beri hayal kurduğumuz Organize Sanayi Bölgesigerçekleşmiş, alt yapı ihalesi yapılmış ve alt yapısı bitmek üzeredir.Daha evvel yeri dahi belli olmayan Organize Sanayide 74 adet tapuluparselimiz vardır. İki müteşebbisimize 6 parsel tahsis edilmiştir. Busayıyı biz 12 lere 22 lere çıkartıp Emidağ’da işsizliği çözeceğizinşallah.
2. İlçemizin dört ana girişinden üç taraflı çift yol halinegetirilmiştir. Yani giriş ve çıkışlar köy görünümünde olan görüntülerdeğişmiş şehir görüntüsü haline gelmiştir.
3. Sayın İsmet Güler’in 1999 yılı seçimlerinde ellerde dolaşan toplukonut resimleri vardı Sayın Güler’in 99 vaatleri arasında idi. Bizimdönemimizde şu anda 230 adet konut hazırdır. 25.02.2009 tarihinde SayınBaşbakanımız Afyonda bir dizi açılışlar yapacaktır. Bu açılışta sanalolarak Emirdağ Toki’nin yani toplu konutların açılışı yapılacaktır.Sembolik olarak bazı hak sahiplerine anahtarları verilecektir. SayınGüler Toki’ye başvurular yapılırken ‘ Toki Emirdağ’da hayaldir, Paratoplayıp yiyecekler sakın buraya başvurmayın Avrupa’daki akrabalarınızıuyarın’ dememiş mi ki bugün iktadara laf söylemektedir. Bizdiğerlerinin hayal edemediğini gerçekleştiren bir partiye mensubuz.Belediyeciliğin piri de Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dır. İddiaediyoruz ki Belediyeciliği bizden daha iyi yapacak kimse de yoktur.
4. Senelerdir gündemde olan şehir içinin trafiğini sıkıştıran defalarcavaatte bulunan ama bir türlü yapılamayan modern bir otogaryapılmaktadır.
5.İlçemizin ortasından geçen çay deresinin 1960 lı yıllarda birkısmının rıhtımı taşkın duvarı yapılmıştı. Aradan geçen 45 yıl gibi birzamanda 70 den fazla evimiz defalarca sel basmıştır. İnsanlar canındanbile olmuştur. Taleplerde bulunulmuş yapılması istenmiş amayapılamamıştır. Şimdi yukarıdan Keçili mezarlığına aşağıdan Çevreyoluna kadar rıhtım yapılmış, aşağıdan 3 yukarıdan 2 olmak üzere 5 adetköprü olmak üzere toplam maliyeti 2 trilyondur. Biz vaat ettiğimizigerçekleştiririz.
6. Çok değerli Emirdağ halkımızın, gurbetçilerimizin yardımlarıylayapılan Huzur evi açılamıştı. Bakanımız sayın Nimet Çubukçu’dan randevualınarak Sayın Ahmet Şahbaz’ın gayretleriyle Ankara’ya gidildi vebakanlığa devredildi. O toplantıya nedense sayın Güler gelmemişti. Bayındırlık bakanlığının görevlendirdiği mühendisler incelemiş Çürükraporu verilmişti. Biz 800.000 TL ödenek çıkartarak güçlendirme projesive ihalesini yaptırttık. Ve Maliye Bakanımız Sayın Kemal Unakıtan’ınyaptığı 300 bir YTL ile huzur evimiz bin yıl kadar önce açıldı. Şu andayaşlı ve kimsesiz insanlarımız faydalanıyor. Huzur evinin açılmasındaemeği geçen bütün sivil toplum örgütlerine vatandaşlarımıza vegurbetçilerimize Allah razı olsun diyor teşekkürlerimizi bildiriyoruz.
7. Sayın Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlunun Alt yapı ihalesiiçin Emirdağ belediyesine aktardığı hibe yarım trilyon ile çillimahallesi ile karşı yaka mahallesinin yaklaşık 10.000 M alt yapısıyapılmıştır.
8. Emirdağ’da ramazanda 500 fakir fukara insanımıza erzak yardımıyapılmıştır. İnsan onuru ile oynamamak için bu yardımlar gizli birşekilde yapılmıştır.
9. Emirdağ Dört yol arasını mücavir alan sınırlarımız arasına aldırarak Emirdağ’ın önünü açmış bulunuyoruz.
10. Her sene gurbetçi şenliği düzenledik. Gurbetçilerimiz ile Emirdağlıların kaynaşması birlikte eğlenmesi sağlanmıştır.
Özetlersek eski belediye başkanımız sayın İsmet Güler belediyeyidevrettiğinde belediye fetret dönemine girmişti. Sayın başkanımız L.İhsan Dağ bu çöküntüyü enkazı kaldırdı ve gelecek hizmetlerin altyapısını hazırladı. Şimdi inşallah yine Ak Partinin belediye başkanAdayı ile memleketimiz yükselişe geçecek ve Emirdağ hakettiği hizmetlere kavuşacaktır.
Biz vaad değil iş yapıyoruz. Daha sayacak çok işler var ama gerek yok,Biz Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ında dediği gibi Laf değil işyaparız." dedi.

  • Güncelleme: 24.02.2009 01:30
  • Okunma: 4176

Yorumlar (28)Yorum Yap

  • tirci03

    bunlar allahtan bahsederler peygamberden haktan hukuktan demokrasiden insan haklarindan ama hepsini de akp ihlal ediyor kisaca allah ile altatiyorlar uyanin artik ey halk ampulu degil sarteli kesin yeter artik bu kadar aymazlik yazik bu ulkeye cok yazik belcika dan

  • mustafa demir

    HALA CIKIPDA BURADAN ESKI ISMET GÜLER YÖNETIMINI SUCLUYORSUNUZ. SIZ DAHA BU GECTIGIMIZ 5 YILDA YAPTIKLARINIZI ANLATIN NE VAR? DAHA IKTIDAR OLDUGUNUZ HALDE 16 AYDA TESLIM EDECEGINIZ TOKI EVLERINI VEREMEDINIZ. YUHH BEEE. DAHA HALA KONUSUYORSUNUZ. 16 AYDA TOKI EVLERINI VERECEKSINIZ,BIR DE BU PARALARI DEVLET CEBINDEN VERMIYOR VATANDASIN CEBINDEN ÖDEDIGI EVI VERMIYORSUNUZ. YAKIN CEVRENIZE IHALEDE PESKES CEKIYORSUNUZ ONDAN SONRA 3-4 YILDA TESLIM EDECEKSINIZ EVLERI.BU EVLER YERINDE DE DURMUYOR. KAH BITTI DIYORLAR DÜN BASBAKAN ACIYOR ANAHTAR DAGITIYOR.YALAN HEP YALAN HERKESI ALDATIYORSUNUZ HEP YALAN, ISINIZ YALAN.16 AY NEREDE 3 YIL NEREDE, 36 AYDA VERECEKSINIZ. ADAMLARIN BORCU DA YOK. NE YAPTINIZ EMIRDAG'A. GÖZLE GÖRÜNECEK NE VAR? AMA HALA ESKI BASKAN ISMET GÜLER LE UGRASIYORSUNUZ. AGZINIZA BILE ALMAYIN ONU HER HATIRLATISINIZDA BÜYÜK TEPKI ALIYORSUNUZ. ISMET GÜLER EMIRDAG'LILARIN GÖNLüNDE BIR YER ALDI BUNU SIZIN BASBAKANINIZDA GELSE SILEMEZ.BU YERI ANCAK TAKDIR EDEN EMIRDAG'LILARIN KENDISIDIR. SIZ AVUKATLIKTAN YALAN SÖYLEMEYE VE IFTIRA ATMAYA ALISIK OLDUGUNUZDAN CAMUR ATIYORSUNUZ, ISMET BEYE. ISMET GÜLER BIR 5 YIL DAHA DEVAM ETSEYDI SUAN EMIRDAG'I TELEFUZ EDEMIYECEKTIM.NASIL BIR HIZMET EDECEGINI BILE TASSAVVUR EDEMIYORUM. ISMET GÜLER'DEN EMIRDAG'LILAR OLARAK ÖZÜR DILIYORUM. BIR KIZGINLIK ORTAMINDA OYLARINI BU AKP YE VERDILER,AMA COK PISMAN OLDULAR. BU KEZ BU TUZAGA DÜSMEYECEKLER. KIMIN NE MAL OLDUGU MEYDANA CIKTI.

  • PARTİLİ

    YAZIK ÇOK YAZIK HALA DAHA HİZMET YAPYIK DİYENLER VAR NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • TAHA

    seN iSMET güler kadar hizmet et.ALNINDAN ÖPELİM.sAYIN a.KADİR yılmaz.

  • hamdi taban

    TOKI ci tokinin ihaleleri ankaradan yapilir ihaleyi hangi mutahit kazanirza yani fiyati kim kirarsa o alir arsasini milli emlak verir verdigin parayi geri alir vaz gecebilirsin belediyeyemi yatirdin parayi belediye baris kantin borclarini odedi baris kenti bilen bilir
    emirdagin da bu 5 yil icinde güzel yatirimlarda oldu inkar etmeyin günaha girisiniz .

  • FETVA

    BİRDE SİZ KENDINIZE O KADAR GUVENIYORDUNUZDA NEDEN 2 . DONEM BASKANLIGI ICIN L.IHSAN DAĞI ADAY GÖSTERMEDINIZ ????


    BUNLARINDA CEVABINI VERIN

    NEDEN PEKI BEN DEYIM BIR SEY YAPMADNIZDA ONDAN HEP BOS ICRAAAT

  • FETVA

    SAYIN AVUKAT AMMA ABDULKADİR AVUKAT

    SEN DAHA EMİRDAĞA GELELİ OLMUŞ 2 YIL SEN BUNDAN ÖNCE EMİRDAĞI BİLİYORSUN İSMET GÜLERİMİ SAYIN BASKAN SİZ TUTTURMUŞSUNUZ BİR BİZ İKTİDARIZ BİZ YAPARIZ BİZ BÜYÜK DÜŞÜNÜRÜZ GİDİYOR SİZ İKTİDARDINIZ BUYUK DUSUNDUNUZ KOCA MEYDANDAKI BİNAYI SATTINIZ MEYDANI TAM BİR SEYE CEVİRDİNİZ YOL YAPMISSINIZ 2 SERİTMİS SAYIN BASKAN SIZIN ATTIGINIZ YOLLA ISMET GULERIN ATTTIGI YOL ORTADA SIZINKILE SAGDA KALAN CUKURYARIK DOLU SOLDA KALAN ISE ISMET GULERIN YOLU HIZMET YAPSAYDINIZ YOLU DUZGUN YAPARDINIZ HAKIKATTEN ISMET GULERIN DEDİĞİ GİBİ SİZ ' İSMET GÜLERİN ATTIGI ASFATIN YAMASINI ATAMADINIZ' ISMET GULERIN YOL SIZIN YOLDAN SAGLAM VE DAHADA KULLANILIRYOR YAPSAYDINIZ DA SIZDE BIZ DE YAPTIK DESEYDINIZ KOCA ADAÇALI SATTINIZ DA HABERSIZ ALLAHDAN METIN ABI GERI CEKILDI NE KADAR BELEDIYE ARABASI KAMYONU VARSA SATTINIZ ZABITAYA BI ARABA ALDINIZ ZABITALRIN OZEL ARACI OLARAK KULLANILIYOR SAYIN BASKAN BEN DAHA COK SEYLER YAZARIMDA DAHA ZAMANI VAR 29 MART A KADAR ' FETVA ' ISMINDEN BENI TAKIP EDEBILIRSINIZ

    ESEN KALIN SAYIN 2 YILLIK EMİRDAĞ AKP BASKANIM

    YAPMAYA DEĞİL SATMAYA GELIYORSUNZ !!!!

  • mirko

    sayin A.kadir bey senin cevaplayacagin bir soru sana? Bosver sen ISMET GULERI elestirmeyi ona senin beynin yetmez su EMIRDAG.com.tr yi kac paraya satin aldiniz cok merak ediyorum ve parasini kim veya kimler odedi bunun cevabini ver ve git evine otur cok sacmaladin cunki

  • mirko

    slm A.Kadir bey iyi guzelde siz nerdeydiniz ismet bey memlekete hizmet ederken biliyormusunuz gecen secim partiniz SATAN DEYIL ALAN belediye olacagiz diyerek secimlere girdigini ama malesef secimden bir ay sonra satmaya basladiniz o cumhuriyet meydanindaki binayi almaya sizin kople ak partililerin gucu yetmez YAZIK cok YAZIK allah adami tas eder gerci sizin piriniz yani genel baskaniniz ulkeyi sattiki ben ne deyim yukarda ALLAH var

  • özkan kurt

    syr bızım hakkımızda yorum yapmıssın madem boyle ıddalar ortaya atıyorsun acıkca ısmını yazsana veya ge l goruselım kım 6 lıraya arsa almıs 150 lıraya satmıs nerden alınmıs arsa hepsını gorseterım sana cok ıddalıysan ulasabılırsın bana beklıyorum cık ortaya.........

  • BELCIKADAN

    SEN ISMET GÜLERIN YAPTIKLARININ BIR TANESINI YAPAMADIN. O HUZUR EVINI BIZLER YAPTIK SEN VE SENIN PARTI DEGIL PARALARINI BIZ BURADAN VERDIK. SEN BURADA KENDIN YAPTIRMIS GIBI KONUSMA. YALANLARINI TAYYIP ERDOGAN GIBI SÖYLEME. BIZ VERDIK PARALARI. BUARAD BIZ TOPLADIK . ISMET GÜLER VE EKIBI PROJE VE YAPIMINI BIZE ÖN AYAK OLARAK GERCEKLESTIRDI. SIZ KENDINIZE PAY CIKARMAYIN. YUKARDA SÖYLEDIKLERININIZIN 1 TANESI VARMI YAPTIGINIZ. ISMET GİLER YAPTIKLARI MEYDAN DA. ONUNLA BU SEKIL MUHATTAP BILE OLAMAZSINIZ. ISMET GÜLER HEM AVRUPADA HEM DE EMIRDAG DA HALA ESERLERIYLE ANILIYOR. SIZIN 5 YILINIZ BOSA GECTI. SATIMLA UGRASTINIZ. SATTTINIZ SATTINIZ SATTINIZ. YAPAMADINIZ. TOKI FACIA. BIZIM GIBI GURBETCILERIN PARASINI ALIP O TAYYIP ERDOGAN KENDI TASARON YANDASLARIYLA BIZIM VERDIGIMIZ PARALARI PESKES CEKTI. ONU ANLAT SEN. ISMET GÜLER LE UGRASACAGINA EMIRDAG LIYA NE YAPTIN ONU ANLAT. ORGANIZE SANAYII DIYECEGINE BOLVADIN E 5 KM ÖTEYE GIT DE BIR BAK. ORGANIZE SANAYII NASILMIS. BIZ YAZIN HER YERI GÖRÜYORUZ. ANTALYAYA HAVALANINA GIDERKEN BOLVADIN I GÖRÜYORUZ. SEN ÖNCE EMIRDAG DA NE YAPTIN ONU SÖYLE. ISMET GÜLE R BIZIM GÖNLÜMÜZDE TZHT KURDU BUNU NE SEN NE DE TAYYIP ERDAGAN SILER. SILMENE GÜCÜN YETMEZ. TAYYIP ERDOGAN DEGIN TURKIYE YE NE YAPTI. BOL BOL KAVGA TOHUMU EKIYOR. ONUN SONU KÖTÜ OLACAK. SEN ISMET GÜLER LE UGRACAGINA SANAAYI DE IHALE PARTILERI DÜZENLEDIGIN BENIM KÖYLÜKERIMI SOYMAYA CALISTIGIN KONULARI ACIKLA BURADAN. SANAYII DE BU IHALE PARTILERINE KATILARAK SEN EMIRDAG INI PAZARLA HIZMETI NE YAPACAKSIN SEN. TAYYIP ERDOGAN DA TOKI ZEDELERIN 232 EVININ PARASINI YANDASLARINA IHALE ILE SIZIN YAPTIGINIZ GIBI IHALEDE YANDASLARINA PESKES CEKTI.SIMDI ERDAGAN PIR MIS SEN ONU GELDE AVRUPADA SÖYLE. DENIZ FENERININ PARASINI KIM YEMIS ONU ACIKLA BURADAN . ERDOGAN ONU ACIKLASIN. DIGER SITEDE BIZIM YAZDIKLARIMIZI YAYINLAMAYAN SITE YÖNETICILERINI DE KINIYORUM.BU AKP HER YERE SANSUR GETIREREK SESIMIZI KISAMAZ. TURKIYEDE ÖZGÜR BASINI SUSTURMAYA CALISIRKEN EMIRDAG DADA BUNU DIGER WEB SITESINDE YORUMLARI YAYINLAMAYARAK ONLARIN SUYUNDAN GIDIYORLAR. BU AYIP.AKP EMIRDAG DA BATALIK ICINDE .BASKA YERLER LE ERDOGAN GIBI KAVGA ETMEYIN YAPTIKLARINIZI ANLATIN. NE YAPTIGINIZI EMIRDAG LI BILIYOR. GÖRÜYOR. O KARARI SADECE SECMEN VERECEK.KIM IYI YAPMIS.AKP IKTIDAR PARTISI OLARAK EMIRDAG A NE YAPTI KENDI CEBINDEN. BIR TEK BUNU SÖYEYIN. KENDI CEBINDEN. BINA PARALARI VE ILLER BANKASI DISINDA.IKTIDAR PARTISI CEBINDEN?

  • TOKI ZEDE

    SEN DAHA UTANMADAN CIKIP TOKI NIN 232 EVI HAZIR DIYORSUN. BENIM EVIMI 16 AYDA YAPACAGIM DIYE PESIN PARAMI ALDIN. SIMDI DAHA CIKMIS DIYORSUN KI HAZIR DURUYOR TOKI EVLERI.BIZIM BÜYÜK HATAMIZ OLDU. BIZ EMIRDAG'LI MÜTHAITLERE VERSEYDIK EVIMIZI +6 AYDA ALIRDIK VEDE HEM EMIRDAGLI INSAAT VE DIGER ESNAFIMIZ KAZANIR VE BU PARA EMIRDAG DA DÖNERDI. ISCILER ISSIZ KALMAZDI. COK BÜYÜK KÖTÜLÜK ETTIK BIZ EMIRDAG'A. IKTIDAR OLARAK NE YAPTINIZ. UTANMADAN 500 MILYAR KASADA PARA VAR DIYORSUNUZ. SATTIGINIZ CALIKOGLUNA BINANIN PARASINI NE YAPTINIZ. BIR YERE IS SAHASI MI YAPTINIZ? YOKSA 20 ISCI CALISTIRAN BIR ISYERIMI ACTINIZ. IHALELERDE YEDINIZ ICTINIZ BU SATTIGINIZ YERLERI. BASKAN KAYINLARINA VE CEVRESINE SATTI BÜTÜN BELEDIYENIN GAYRI MENKULLERINI. SATACAK 1 TANE KALDI MI? SEN ASFALTI YAPAN ISMET GÜLER I AGZINA HIC ALMA. ONUN IKTIDAR PARTISI OLMADAN YAPTIKLARININ BIR TANE FAZLASINI SÖYLE. BIZIM PARAMIZLA TOKI EVLERINI YAPACAKTINIZ AMA SIMDI GÖRÜLÜYOR KI SOV YAPARAK ACACACKSINIZ. AMA BUNU YAPARKEN SIZ PROTESTOLARA MAGRUZ KALACAKSINIZ. TOKI ZEDELER ENAYI DEGIL. BENIM PARAMLA SIYASET YAPAMAZSINIZ. SIZE KARSI O GUN BIZ TOPLANIP YÜRÜYÜS YAPACAGIZ. TOKI YI PROTESTO EDECEGIZ. EMOURDAG DA BIR DAHA TOKIYI AGZINIZA ALMAYIN. SIZE BÜYUK OY KAYBETTIRECEK BU PROJENIZ.BEN VE BENIM GIBI DÜSÜNENLER HATA ETTIK. EMIRDAG LI MÜTHAITLERDEN VE ESNAFLARDAN ISCILERDEN ÖZÜR DILIYORUZ. IHANET ETTIK BIZI AKP KANDIRDI. CIKIPTA BURADAN ESKI YÖNETIMI SUCLUYACAGINIZA KENDI YAPTIKLARINIZLA ÖVÜNÜN; TOKI, MEYDANDAKI DEVHASA BINA SATILAN,PETROL YERI SANAAYI, DIGER ARSALAR. NE KALDI ELINIZDE. HANI IKTIDAR PARTISI IDINIZ PARADA VARDI SATTINIZ NE YAPTINIZ? MEYDAN DA 4 ISIK. BASKA......SATTIKLARINIZIN 4/1 OLSA ESKI YÖNETIM PARASIZ VE IKTIDAR PARTISI OLMADAN YAPTIKLARININ DAHA FAZLASINI YAPARDI. YAAAAA BIR DE EMIRDAGLILARI KERIZ SANIYORSUNUZ. APTAL MI? EMIRDAG LI HERSEYI GÖRÜYOR VE YASIYOR. O DAGITTIGINIZ HERSEYI ALACAK VATANDASIM VEDE SIZE OYUNU VERMEYECEK GÖRÜN . TOKI ZEDELER MAHKEMEYE VERDI SIZI. ONLARLA MAHKEMEDE HESAPLASIN. OYUNUZU GIDIN DE CALIK HOLDING YADA TAYYIP ERDOGAN'IN ARAP SEYHLERI VERSIN. SERKAN KOYUNCU'YU DA VE CENGIZ SAGLAM'I DA HARCADINIZ.SIZE UYDU ADAYLAR LAZIM. BULDUNUZDA. OY YOK IKTIDAR PARTISINE. EMIRDAG'LILARI ENAYI YURDUNA KOYANLARA OY YOK. TOKI EVLERIMIN PARASINI ISTIYORUM.

  • EEE

    birakin parcalamayin bizleri hizmet vermediniz emirdagina birakin verenler gelsin

  • Hasan Veli

    Sayın başkan tebri edrim çok yerinde bir açıklama yanlız bazı eksikler var.
    mesela rant tesislerini de siz yaptınız de mi? sonra yolların da çoğunu siz asfaltladınız.

  • serhat kılıçvuran

    hala ismet gülerin attığı asfaltlarla duruyoz. arabada ne ön takım nede arka takım kalmadı yemin olsun. bumu çalışma?
    öyle 10 tane madde saymayla olmaz. hadi oldu diyelim cengiz palayla hiiiç olmaz.

  • EMİRDAĞ SEVDALISI

    Değerli Hemşehirilerim
    AKP Listesini açıkladı Hayırlı uğurlu olsun her kim kazanırsa kazansın ama EMİRDAĞ ımız kazansın..
    Listede tanıdığım insanlar var ama her ne olursa olsun iktidar partisi olmak muhakkak bir ölçüdür ama 5 yıldır iktidar olan AKP EMİRDAĞ ımıza ne vermiştir.?
    Partili partisiz lütfen biraz düşünelim KOS KOCA HİÇ BİR SEY..
    YOLA devam hangi yol bana bir izah etsinler??.? MOLLA CUMHURİYETİ?
    TOKİ diyorlar; Emirdağlının parasıyla 12 tirilyon ihale bedeli ,bunu dışardan getirdikleri TAŞERON FİRMA ya peşkeş çekip ihale ettiler .Peki bu paranın Emirdağ?ımıza kaç lirası geri döndü? KOS KOCA BİR HİÇ... Sıfır Daha üstelik burada ticaretle uğraşan bir takım esnaflarımızı ihaleyi alan firma dolandırdı gitti?. Bu mu HİZMET.. Artı Emirdağ ımızda inşaat sektöründe ugraşan 4-5 tane firma vardı bunları bitirdiler, bunlarla beraber çalışan Amele,Kalfa,Sıvacı,Usta, Kalıpcı ,Duvarcı,Demirci ,Betoncu olan insanları işsiz bıraktılar..HİZMETE DEVAM?.:))))
    Artı Nalbur işi yapan Esnafımızı mağdur ettiler ,Elektirci ,Sucu ,Kapı Pencere ,Demir Doğrama ,Parkeci daha saya bilirim.. Peki bu TOKİ denen olay Emirdağımıza Hangi Ekonomik bir olayı sağlamıştır.? ALLAH Aşkına sizlere soruyorum.. Bu bize ne kazandırmıştır.? Bunu bir kez daha düşünün...? bize ne kaybetmiştir.? Bizim EMİRDAĞ LI OLARAKA EVE İHTİYACIMIZ YOK...SANAYİ ye ve YATIRIMCI ya İHTİYACIMIZ var?.
    Organize sanayi diyorlar.. 5 yıldır iktidar da lar Lutfetmiş?ler bari onu yapmışlar peki yapmak çözüm değil yatırımcıyı buraya nasıl çekmeyi planlıyorlar..?
    Tayip in Oğluna söylesinler ne olacak buraya bir fabrika kursun :) yada Unakıtanın oğluna söylesinler veya Başbakanın damadına söylerler rica ederler ne olacak Hatır için EMİRDAĞLI bir kere bunlara inandı oy verdi, Bak bir daha vermiş derler Buraya birer FABRİKA Kurarlar?)))
    Hayal kurmayalım Lütfen Gerçekci Olalım.. Buraya Yatırımın gelmesi için Buradan Göçün durması gerekir insanın olduğu yere sanayici gelir ve yatırımını yapar ama malesef ki bizim ilçemizden her sene 700 -800 gencimiz buradan çıkmak da. Sanayici geldi yatırımını yaptı peki kim çalışaçak ; çalışacak insan yok olanda tembelleşmiş avrupaya gözünü dikmiş EMİRDAĞ Imızı bu noktaya getirmişler malesef.. Gerçekci olalım bizi 5 YIL önce kandırdılar oy aldılar ama sonuç HÜSRAN..
    Köylere Hizmet götürdük diyorlar ewet götürdüler :))
    ama birilerini zengin ettiler AÇTILAR.. KAPATTILAR? Kanalizasyon hangi köyde çalışıyor doğrusu çok merak ediyorum.. Yollara kilit taş döşediler göstermelik. Hepsi erimeye yüz tuttu şimdiden bunların hepsi boş arkadaşlar..
    sevgili Hemşehirilerim 5 yıl önce AKP ye oy atmış bir insan olarak?.. Sırf ilçeme hizmet gelsin adına atılmış bir oydur..:(((
    Lütfen tekrar aynı oyuna gelmeyelim ..
    Geri plandaki 3-4 kişi kendi nemalarını kaybetmemek adına böyle bir aday ,böyle bir liste ( aday ve listeye giren 4-5 kişiyi tenzih ederim) çıkarmışlardır. Bunların buraya yapabilecekleri bir şey yoktur.. Geri plandaki insanların çıkarları ve doğrultusundaki ne varsa yine o olacaktır.
    Şimdiki Başkan LÜTFİ İHSAN DAĞ bana göre çok dürüst bir insan ama onu arkasından öyle bir çekiştirdiler ki adamcağız şaşırdı kaldı ve malesef bir şey yapamadı..Onurlu bir insan tekrar aday olmadı çünki işin iç yüzünü gördü.. İstese her partiden sağlam iş yapacak yanına 3 - 4 kişi bulup tekrar aday olabilirdi bu şansı da vardı ama yapmadı...
    Bu oyuna gelmeyelim Partileri bırakalım. Kim daha iyi bu ilçe yi yönetebilecekse onlara oy verelim..Bizim iktidardan bir beklentimiz yok?BİZ KENDİ KENDİMİZE YETERİZ?. YETER Kİ HEP BERABER OLALIM...
    Sayğiılarımla ..EMİRDAĞ DOSTU.

  • abdulah goktasli

    6.ci made de cok guldum ya huzur evini acilmasi icin yusuf demirle siz ne gibi acaba bi caba sarf etiniz?? acaba sarf eden ertugrul altin el mudurken huzur evine mudur getiridirmisiniz sirf parti ici muhalefet etiginiz yasar buzluyla calisdi diye 300 milyari da yasar buzlu getirmis eskisehirdeki secim toplantisinda ki herkes sogluyor bunu 5.yil ilce baskan yardimicisiyimisiniz yusuf akkuyu okul yapilsin deyince karsi cikmisiniz hem ikdidarsin hem yapima karsin hem de cikiyorsun belediye iktidar olma li diyosun ??? bu ne tursu bu ne lahana yav sirf kisel hirsin icin aday oldum kendiniz mesaj yazdiniz sizden ve bu dusunceden emirdagima ve gariban emirdaglilarima ne hayir gelir durmak yok soyma ya devami ??

  • Caner

    Size cevabı ANAYASA versin. Ha başkan sen belki öğrencilik yıllarından hatırlıyorsundur:

    C. İdarenin kuruluşu

    1. Merkezi idare

    MADDE 126. ? Türkiye, merkezi idare kuruluşu bakımından, coğrafya durumuna, ekonomik şartlara ve kamu hizmetlerinin gereklerine göre, illere; iller de diğer kademeli bölümlere ayrılır.

    İllerin idaresi yetki genişliği esasına dayanır.

    Kamu hizmetlerinin görülmesinde verim ve uyum sağlamak amacıyla, birden çok ili içine alan merkezi idare teşkilatı kurulabilir. Bu teşkilatın görev ve yetkileri kanunla düzenlenir.

    2. Mahalli idareler

    MADDE 127. ? Mahalli idareler; il, belediye veya köy halkının mahalli müşterek ihtiyaçlarını karşılamak üzere kuruluş esasları kanunla belirtilen ve karar organları, gene kanunda gösterilen, seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan kamu tüzelkişileridir.

    Mahalli idarelerin kuruluş ve görevleri ile yetkileri, yerinden yönetim ilkesine uygun olarak kanunla düzenlenir.

    (Değişik: 23.7.1995-4121/12 md.) Mahalli idarelerin seçimleri, 67 nci maddedeki esaslara göre beş yılda bir yapılır. Ancak, milletvekili genel veya ara seçiminden önceki veya sonraki bir yıl içinde yapılması gereken mahalli idareler organlarına veya bu organların üyelerine ilişkin genel veya ara seçimler milletvekili genel veya ara seçimleriyle birlikte yapılır. Kanun, büyük yerleşim merkezleri için özel yönetim biçimleri getirebilir.

    Mahalli idarelerin seçilmiş organlarının, organlık sıfatını kazanmalarına ilişkin itirazların çözümü ve kaybetmeleri, konusundaki denetim yargı yolu ile olur. Ancak, görevleri ile ilgili bir suç sebebi ile hakkında soruşturma veya kovuşturma açılan mahalli idare organları veya bu organların üyelerini, İçişleri Bakanı, geçici bir tedbir olarak, kesin hükme kadar uzaklaştırabilir.

    Merkezi idare, mahalli idareler üzerinde, mahalli hizmetlerin idarenin bütünlüğü ilkesine uygun şekilde yürütülmesi, kamu görevlerinde birliğin sağlanması, toplum yararının korunması ve mahalli ihtiyaçların gereği gibi karşılanması amacıyla, kanunda belirtilen esas ve usuller dairesinde idari vesayet yetkisine sahiptir.

    Mahalli idarelerin belirli kamu hizmetlerinin görülmesi amacı ile, kendi aralarında Bakanlar Kurulunun izni ile birlik kurmaları, görevleri, yetkileri, maliye ve kolluk işleri ve merkezi idare ile karşılıklı bağ ve ilgileri kanunla düzenlenir. Bu idarelere, görevleri ile orantılı gelir kaynakları sağlanır.

  • EMİRDAĞ Sevdakısı

    Değerli Hemşehirilerim
    AKP Listesini açıkladı Hayırlı uğurlu olsun her kim kazanırsa kazansın ama EMİRDAĞ ımız kazansın..
    Listede tanıdığım insanlar var ama her ne olursa olsun iktidar partisi olmak muhakkak bir ölçüdür ama 5 yıldır iktidar olan AKP EMİRDAĞ ımıza ne vermiştir.Partili partisiz lütfen biraz düşünelim KOS KOCA HİÇ BİR SEY..
    YOLA devam hangi yol bana bir izah etsinler
    TOKİ diyorlar Emirdağlının parasıyla 12 tirilyon ihale bedeli bunu dışardan getirdikleri taşaron firmaya peşkeş çekip ihale ettiler .Peki bu paranın Emirdağda kaç lirası geri döndü? KOS KOCA BİR HİÇ... Sıfır Daha üstelik burada ticaretle uğraşan bir takım esnaflarımızı ihaleyi alan firma dolandır dı gitti bu mu HİZMET.. Artı Emirdağ ımızda inşaat sektöründe ugraşan 4-5 tane firma vardı bunları bitirdiler bunlarla beraber çalışan Amele-kalfa - sıvacı-usta klıpcı duvarcı demirci betoncu olan insanları işsiz bıraktılar..
    artı nalbur işi yapan esnafımızı mağdur ettiler elektirci sucu kapı pencere demir doğrama parkeci daha saya bilirim.. Peki bu TOKİ denen olay Emirdağımıza Hangi Ekonomik bir olayı saglamıştır ALLAH Aşkına sizlere soruyorum bu bize ne kazandırmıştır bunu bir kez daha düşünün...? bize ne kaybetmiştir. Bizim EMİRDAĞ LI OLARAKA EVE İHTİYACIMIZ YOK...
    Organize sanayi Dİ yorlar 5 yıldır iktidardalar Lutfetmişler bari onu yapmışlar peki yapmak çözüm değil yatırımcıyı buraya nasıl çekmeyi planlıyorlar..? Tayip in oğluna söylesinler ne olacak buraya bir fabrika kursun :) yada unakıtanın oğluna söylesinler veya Başbakanın damadına söylerler rica ederler ne olacak Hatır için EMİRDAĞLI bir kere bunlara inandı oy verdi Bak bir daha vermiş derler Buraya birer FABRİKA Kurarlar Hayal kurmayalım Lütfen Gerçekci Olalım.. Buraya Yatırımın gelmesi için Buradan Göçün durması gerekir insanın olduğu yere sanayici gelir ve yatırımını yapar ama malesef ki bizim ilçemizden her sene 700 -800 gencimiz buradan çıkmakta sanayici geldi yatırımını yaptı peki kim çalışaçak çalışacak insan yok olanda tembelleşmiş avrupaya gözünü dikmiş EMİRDAĞ Imızı bu noktaya getirmişler malesef.. Gerçekci olalım bizi 5 YIL önce kandırdılar oy aldılar ama sonuç HÜSRAN.. Köylere Hizmet götürdük diyorlar ewet götürdüler :))
    ama birilerini zengin ettiler açtılar kapattılar kanalizasyon hangi köyde çalışıyor doğrusu çok merak ediyorum.. Yollara kilit taş döşediler göstermelik hepsi erimeye yüz tutdu şimdiden bunların hepsi boş arkadaşlar..
    sevgili Hemşehirilerim 5 yıl önce AKP ye oy atmış bir insan olarak sırf ilçeme hizmet gelsin adına atılmış bir oydur..
    lütfen aynı oyuna gelmeyelim ..
    Geri plandaki 3-4 kişi kendi nemalarını kaybetmemek adına böyle bir aday böyle bir liste ( aday ve listeye giren 4-5 kişiyi tenzih ederim) çıkarmışlardır bunların buraya yapabilecekleri bir şey yoktur.. Geri plandaki insanların çıkarları ve doğrultusundaki ne varsa yine o olaçaktır.
    Şimdiki Başkan LÜTFİ İHSAN DAĞ bana göre çok dürüst bir insan ama onu arkasından öyle bir çekiştirdiler ki adamcağız şaşırdı kaldı ve malesef bir şey yapamadı ve onurlu bir insan tekrar aday olmadı çünki işin iç yüzünü gördü istese her partiden sağlam iş yapacak yanına 3 er 4 er kişi bulup tekrar ady olabilirdi bu şansı da vardı ama yapmadı...
    Bu oyuna gelmeyelim Partileri bırakalım kim daha iyi bu ilçeyi yönetebilecekse onlara oy verelim bizim iktidardan bir beklentimiz yok BİZ KENDİ KENDİMİZE YETERİZ YETER Kİ HEP BERABER OLALIM...
    Sayğiılarımla ..EMİRDAĞ DOSTU.

  • EMİRDAĞ Sevdakısı

    Öncelikle tosun kardeşime cevap vereyim..Cengiz Pala konuşamaz çünki AKP zihniyeti böyle onlar arkadan adam yönetmeye alışmışlar bu alışkanlıklarını da burada da gösteriyorlar..
    onun için adyları konuşamaz konuşsa bile zaten bu konulardan bir haberi olmadığı için söylediklerinden de bir şey anlamazsınız..
    Kukla yönetim için değil Gerçek HALK yönetimi için sevgili hemşeherilerimi bir kez değil bin kere düşünmelerini tavsiye ediyorum.. Sayğılarımla

  • Mehmet Ali

    Giriyom çıkıyom şu siteye sonunda yazacam dedim. Ulan Emirdağ'a bak! Kimler söz sahibi olmuş da neler söylüyor hele bir bakın!
    Samimiyetsizlerle dolmuş dört bir yanımız. Bu adamların Emirdağ'a dair bir umutları bir ülküleri varsa namerdim.

    Ah emirdağ vah emirdağ
    5 sene de yiyemediler başını da
    bi beş sene daha isterler Emirdağ!

  • Ahmet Saki

    acemi siyasetçi ne olacak!!! :lol:
    daha hizmet nedir onu bilmiyoki böyle konuşuyo

  • syr

    degerli ilce baskani arkadas ben chp mhp yada dpli birisi degilim ve onlari savunacakda degilim. sende bunlara cevap ver istersen emailde atabilirsin.
    1- meydandaki binayi tirilyona yakin bi fiyata calikogluna sattin parayi aldin ne olduda orayi sattin madem iktidardin ve hersey iktirdarla geliyordu neden sattin iktidar koskoca emirdagdan 1milyon tl yi esirgedi.
    2- dogruluk payi nedir bilmem ama ortada bir iddaa var eger yalansa sen acikla belediye encumeni ve emirdagspor eski baskani bi vatandasimiz 6bin liraya aldigi belediye arazisini 150bin liraya satti diyolar asli nedir bunun. eger benim bi yanlisim varsa aciklama yap ve duzelt yanlissa ozur dilerim
    3 sen acikca iktidara oy vermezsen hizmet yok diyosun adaletsiz bakanin mali sahin gibi. ne yani o zaman secim yapilmasin iktidar partisi her yerde belediyeleri alsin ve hizmet artsin secimlerin onemi nedir. bir ilce baskani bu kadar talihsiz konusamaz birde avukatsiniz ama nasil avukat oldun bilmiyorum .anayasanin 5 ve 15 maddeleri arasini bi okumani tavsiye ederim.
    4 emirdagda yasayan herkes sunu biliyorki belediyenin artik bi gayrimenkulu yoktur, ipotekli yerler varmidir varsada yoksada aciklayiniz
    5 organize sanayi geldi diyosununz alah aski 4 tas dikip bi imar gecirmekle organize sanayi sahibimi olduk organize sanayi bolgesinde koyunlar otluyor koyunlarrrr hani fabrikalr nerde. sen halki kormu saniyorsun. hani kac fabrika actiniz
    6 meydana 4 isik dikip hosgeldin ya sehri ramazan yazmakla belediyecilik olmaz. diyosunki altyapisiz asfalt olmaz o belediyecilik piri rte ye sor bakalim susuz ve elektiriksiz eve camasir makinasi parasiz haneye buzdolabi oluyor mu?
    7 senin temsil ettigin zihniyet cokme durumuna gelmistir. 2 sakalli ile yatip kalkiyo emirdag secim surecinde bu ihaleye feat olaylari nedir bi aciklada bilelim. ha yok dersende amenna. normal karsilarim
    8 toki evlerinede masallah derim willa gibi olmus. yaw heryeri dokuluyo kac tane muteahhit gitti kacti yani. her gelen malzemeden nasil calarim diye onu dusundu
    9 ismet guler zamaninin emirdagindan sonra ne yaptiniz elle tutulur gozle gorulur/ meydani isiklandirim 4 yola park sozu almakla iktidarlik ve belediyecilik olmaz. bi kac iyi icraatiniz var yok degil ama yeterlide degil
    10 halkin din ve milliyetcilik duygularini istirmar ederek oy istemek ve bozden olmazsan yardim alamazsin demek sizin curuk zihniyetinizde var normal karsilamak lazim

    bu kadar ovundugun akepe zihniyetiyle ilgili sana bi dipnot vereyim onceki yillarda emirdag ziraat odasina sagolsun bi sellektor ve tesis yapti guzelde oldu bi tane vekil gelemedi 6 vekilden neden acaba cok mu yogunlardi yoksa korktularmi halka gelmeye.

    diyebilirsinki burdan konusmak kolay karsima cikta tartisalim nerde ve ne zaman istersen hazirim sizlerle tartismaya meydan bos degil avukat bey ayaginizi denk alin ve ona gore iktidar olur.

  • tosun

    teşekkürler sayın yılmaz güzel açıklamışınız da niye bütün cevapları siz veriyorsunuz bırakın birazda cengiz pala ve l.ihsan dağ açıklık getirsin bu türlü iddaalara.her şeyi siz açıklamak zorunda değilsiniz .ismet güleri tanımam ama iki dönem belediye başkanlığı yapmış ve siz ancak 5 parti birleşerek seçim kazanmışsınız.emirdağ halkı 2 dönem ismet bey e görev vermiş hizmetinden memnun kalınmadıysa niye 2 dönem seçildi.şenlik düzenleyerek 500 kişiye makarna dağıtarak olmaz bu işler .ben 5 yıldır emirdağdayım ve hiçbir değişiklik yok emirdağ da keşke belediyenin kasasında 500 milyar olasaydıda emirdağın çehresini değiştirip buraya gelen insanlar helal belediye başkanına emirdağ harika olmuş deseler daha iyi olmazmıydı. ve lütfen sizde açıklama yapmayı bırakın artık ne mhp ne de chp ilçe başkanları açıklama falan yapmıyor gerekli açıklamaları belediye başkan adayları yapıyor.ama siz de ise her hafta açıklama .LÜTFEN SAYIN YILMAZ ARTIK AÇIKLAMA YAPMAYIN CENGİZ BEY YAPSIN VE BASINDA ÇIKAN YADA ADAYLARIN SÖZLERİNE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ EMİRDAĞ HALKI BİLİYOR HİZMETLERİ VE ONA GÖRE KARAR VERECEKTİR.SİZ VE YUSUF DEMİR AKP YE ÇOK OY KAYBETTİRİYORSUNUZ BENCE HEMEN İSTİFA EDİN YOKSA YAKIN ZAMANDA SİZİ GÖREVDEN ALIRLAR .

  • maşallah

    güldürmeyin adamı kardeşim sanki otogarı belediyemi yaptırıyor artı tokiyi türkiyeye yapılan emirdağınada yapılıyor hala insanlara teslim edemediniz. organize sanayiye gelince o yer ismet güler zamanındada vardı ismet beyin zamanında otogarın purojesi belediyenin girişinde asılıydı o puroje bile küçültüldü asvalt şantiyesi kuruldu şu anda orayıda kapattınız emirdağın su sorunu vardı iller bankası 400 milyar istedi ismet bey kendi çabalarıyla 80 milyara 3 su kuyusu açtı su sorununu çözdü çalıkoğlunun orayı 1.200 tirilyona o satmadı daha sayacağımda boş ver ama şunu çok iyi biliyorum 29 mart günü sandığa gömüleceksiniz.EMİRDAĞLI BİR VATANDAŞ

  • genclik

    parselledıniz sattınız siz neyaptınız

  • genclik

    bes sene ne yaptınız hani

  • TEBRİKLER BAŞKAN

    BİZ Laf değil iş yaparız Boş vaadlere insanların karnı tok icraat önemli onuda ak parti yapıyor Yolun açık olsun allah yar ve yardımcınız olsun