Alışverişinizi Emirdağ Esnafından Yapın, Emirdağ Kazansın

Haberler / Güncel

Alışverişinizi Emirdağ Esnafından Yapın, Emirdağ Kazansın

Emirdağ halkına çağrıda bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bayram alışverişi için yerel esnafı tercih etmelerini istedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ halkına seslenerek bayram alışverişi için yerel esnafı tercih etmelerini istedi. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çarşı, pazarda bayram hareketliliği başladı. Bugünlerde yapılan bayram alışverişleri şehir ekonomisine yadsınamaz bir önemi var. Emirdağlı esnaflarla her görüşmesinde belediye imkanlarını her daim esnafların hizmetinde olduğunu dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yerel esnafı destekleyen bir açıklamada bulundu.

"EMİRDAĞ KAZANSIN ESNAFIMIZ KAZANSIN"

Yaptığı paylaşımda Emirdağ halkına seslenen Koyuncu, bayram alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Koyuncu, söz konusu paylaşımında; “Emirdağ halkına çağrımızdır; bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın. Kim ki iyi ve kötü gününüzde yanınızda ise onunla alışveriş yapın. Emirdağ kazansın, esnafımız kazansın...” diyerek yerel esnafa sahip çıkılmasını istedi.

  • Okunma: 1839

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Süleyman

    Tamam baskanim emirdag esnafindan yapalimda hic indirimde bulunmuyorlar beş lira on liranin hesabini yapiyorlar emirdag halki o yüzden diger sehirleri tercih ediyorlar sizler düşünüyorsunuz da esnaf düşünmüyor halki hep bana hep bana diyor esnaf senden allah razi olsun başkanım