Altıntaş: "Emirdağ'a Canımı da Veririm"

Haberler / Özel Haber

Altıntaş: Emirdağ'a Canımı da Veririm

www.emirdag.gen.tr'de 2011 Genel Seçimleri öncesi Emirdağ'ın genel durumu ve gidişatı hakkında görüşleri paylaşan bir diğer siyasi temsilci Demokrat Parti Emirdağ İlçe Başkanı Adem Altıntaş. Emirdağ'ın genel durumunun yanı sıra, bugüne kadar yapılan birçok çalışma hakkında özeleştiri yapan Altıntaş özellikle Askeriye ve Yüksekokul konusunda söylediği "Okulu meselesinde hata yaptık. Galeyana geldik" ifadeleri ile gündeme damgasını vuracağa benziyor. İşte o röportaj:
Emirdag.gen.tr: Son yıllarda Emirdağ'daki nüfus giderek nüfus azalıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Adem Altıntaş (DP): Sayının günde iki kişi değil, son yıllarda daha fazla olduğuna inanıyorum.

Emirdag.gen.tr: Sizce Emirdağ'ın en büyük ihtiyacı nedir? Bunun için sizin partiniz ne gibi şeyler yapıyor?
Adem Altıntaş (DP): Emirdağ'da en büyük sorun işsizlik ve göç. Hata üstüne hata yaptık. Mesela askeri okul yani Meslek Yüksek Okulu meselesinde hata yaptık. Galeyana geldik. Yüksekokula Adaçalı'nın altını vererek hata yaptık. Adaçal'daki okullarda her yer kırılmış, dökülmüş. Her ağaç altı alkol mekanı olmuş. Keşke bir binayı başka bir kuruma verseydik. Ben de bu işin içindeydim. Pişmanım. Öğrenci sayısı artacak dedik, öğrenci sayısı azaldı. Bizim siyasi partimizin bir gücü yok bir şey yapamıyoruz.

Emirdag.gen.tr: İktidar partisi Emirdağ'a gereken önemi gösteriyor mu?
Adem Altıntaş (DP): İktidar partisi ilçe başkanının iki şeye ihtiyacı var: Nakit ve vakit. Bunlara sahip olanların Dörtyol'dan geçmesini, Ankara'da yatmasını bilecek. Bolvadin gibi yapacağız. Koalisyonken yaptık da bunlar tek başına yapamıyorlar mı?

Emirdag.gen.tr: Haziran'da yapılacak olan genel seçimde partinizden Emirdağlı aday ya da adaylar olabilecek mi? Seçilme şanslarını nasıl görüyorsunuz?
Adem Altıntaş (DP): Şu anda aday yok. Yeni kongreden çıktık. Bundan bir ay sonra size net bir rakam veririm.

Emirdag.gen.tr: Herhangi partiden aday gösterilmesi durumunda bu Emirdağlı vekil adayını destekler misiniz? Artık Emirdağ'ın siyasi anlamda birleşme sırası gelmedi mi?
Adem Altıntaş (DP): Bizim partimizden aday olmazsa başka partiden Emirdağ'a hizmet edecek birine destek veririz. Emirdağ'a canımı da veririm.

Emirdag.gen.tr:  Şubat ayı sonunda yapılacak olan Emirdağlılara Gecesi'ne siyasi partiniz davet edildi mi? Bu geceyle ilgili görüşleriniz nelerdir?
Adem Altıntaş (DP): Teklif gelmedi. Şu saatten sonra gelse de gitmem.

NOT: Bu röportaj kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.

  • Okunma: 3577

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • CEMIL DOGAN

    ADEM BEY BIR SIYASI PARTI ONCELIKLE BEN IKTIDAR OLACAGIM DIYE SECIME CIKAR ONA BUNA DESTEK ICIN DEGIL .

    SAYGILAR