Ankara'da Emirdağ Rüzgarı

Haberler / Güncel

Ankara'da Emirdağ Rüzgarı

Dün Ankara’da Emirdağ rüzgarı esti. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin dün Ankara’ya giderek bazı temaslarda bulundular.

Ziyaret kapsamında Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya’yı ve İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret eden Koyuncu ve Tekin milletvekillerine Emirdağ ve Gömü’yle ilgili taleplerini ilettiler.

Hemşehrimiz ve TBMM Başkanlık Müşaviri Cengiz Sağlam’ın da eşlik ettiği ziyaretler esnasında TBMM’de bütçe görüşmeleri vardı. Koyuncu ve Tekin daha sonra Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek’i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu şunları kaydetti : “Duayen Gömü Belediye Başkanımız Sayın Hakkı Tekin ile birlikte Ankara’da temaslarda bulunduk. Milletvekillerimiz Sayın Ali Özkaya ve Sayın İbrahim Yurdunuseven’e, Bingöl Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek’e, TBMM Baskan Müşavirimiz Sayın Cengiz Sağlam’a ve
danışmanlarımıza, müdürlerimize, başkanlarımıza TBMM Bütçe görüşmelerinde bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz”dedi. >Mustafa KOYUNCU

  • Okunma: 2497

Yorumlar (0)Yorum Yap