Artık Onların Da Akıllı Tahtaları Var

Haberler / Eğitim

Artık Onların Da Akıllı Tahtaları Var

Emirdağ’a bağlı Türkmen Köyde bulunan Türkmen İlkokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı yüz yüze eğitime ara verilen dönemde İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan EMEKSİZ, Okul Müdürü Ahmet Ali BABACAN ve köy Muhtarı Ali KIRAN okulun temel sorunlarını görüşerek eksiklik tespitini yaptılar. Köy halkı ve hayırseverlerin katkıları ile köy muhtarının öncülüğünde bir dizi tadilatı gerçekleştirdiler.

Köy Muhtarlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında okulun odunluk ve kömürlüğü tadilatla kazan dairesi ve depo olarak yenilendiği, okul binası ve okula bitişik lojmana kalorifer tesisatı döşenmişti bildirildi. Okulun bahçe giriş kapısı yenilenirken; tüm harcama kalemlerinin bütçesi Türkmen Köyü Muhtarlığınca ve adı muhtar tarafından bilinen hayırsever köy halkı tarafından yapıldığı bildirildi.

Türkmen Köy ve Yukarı Kurudere İlkokuluna Akıllı Tahta
Bu arada yarıyıl tatili sırasında Emirdağ Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesinde kullanım dışı durumdaki etkileşimli(akıllı) tahtalardan birisi Türkmen İlkokulu’na kazandırılmış, diğeri ise Yukarı Kurudere İlkokulu’na kazandırıldı.

Okullara kurulan etkileşimli tahtayla öğrencilerin tanışması hem şaşkınlık yaratmış hem de sevinç oluşturduğu öğrenildi.

  • Okunma: 2368

Yorumlar (0)Yorum Yap