Aşık Yoksul Derviş, Bakan Soylu’yla Görüştü

Haberler / Güncel

Aşık Yoksul Derviş, Bakan Soylu’yla Görüştü

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret eden ilçemiz Kaymakamı Osman Bilici ve Emirdağ Karacalar Köyü Hak Halili Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurettin Şahbaz ile beraberindeki dernek üyeleri ziyaret esnasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüntülü bir konuşma gerçekleştirdiler.

İlimiz Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret eden ve ilçemizde Yoksul Derviş lakabıyla bilinen Halk Ozanı Şemsettin Kubat, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüntülü görüşerek Bakan Soylu’ya hitaben yazdığı şiiri görüntülü ve canlı olarak seslendirdi.

NE GÜZEL CÜMLELER SÖYLEDİNİZ

İçişleri Bakanı Soylu ise bu şiirlere karşılık olarak, “Sizi böyle görünce çok daha mutlu oldum. Sayın Valimizle bir arada olmanıza çok sevindim. Ne güzel söylediniz. Ne güzel cümleler ortaya kurdunuz. Ağzınıza sağlık” dedi.

Daha sonra Nurettin Şahbaz da Bakan Soylu’yla kısa bir görüşme yaparak; “Allah sizlere güç, kuvvet versin” dedi.

İLİMİZ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK PAYLAŞTI!

Vali Gökmen Çiçek ise o görüşmenin videosunu şu sözlerle paylaştı: “Halk ozanları Anadolu insanının tertemiz yüreğinin sesidir. Afyonkarahisarımızın kanaat önderlerinden halk ozanı Yoksul Derviş Dede’nin sözlerinde de bu toprakların mayası, Anadolu irfanı saklıdır”. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 2254

Yorumlar (0)Yorum Yap